Фан Клуб: Фиорентина

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Реков дека ме плаши одбраната !!! аман веќе, купете дефанзивец у пичку матер !!! го нема Гонзало и распад екипа !!!
Само не ми е јасно шо сака Монтела со Амброзини ?! Креативност нула !!! Иако Амбросини беше главен иницијатор со борбеноста за двата гола, сепак Мати мора во игра,МОРА !!!
а Матри ?! Браво бе дечко... одлично се движи открива, навлекува одбранбени, едноставно одамна ни фалеше ваков играч, се надевам дека одличната игра ќе ја круниса со гол !!!
А судијата све по списку да му јебем !!!

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
601
Поени од реакции
511
Да не го земевте нашето прасе за конкуренција на Аквилани немаше да даде хет трик :vozbud:

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Еве го бе АндоЊ , кој рече дека на клупа го нема?

Браво за Матри ептен ми е кејф што игра добро баш би сакал да дае гол

:cuc: Аквилани, се знае чива школа е :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Еве го бе АндоЊ , кој рече дека на клупа го нема?

Браво за Матри ептен ми е кејф што игра добро баш би сакал да дае гол

:cuc: Аквилани, се знае чива школа е :)
Не го даваше на резултати во измени...

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ц ц ц... Дела Вале инвестирај бе ... аман да ти е*ам и одбрана и све !!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 22:52 ---
Непостоечки пенал, втор гол од фсајд, поништен РЕГУЛАРЕН гол за 3:2 на аквиланти...

Ама и преку ова ќе поминевме да немавме, катастрофална ма не е ни одбрана :mad::mad::mad::mad:

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
abe begaj, doma da primis tri gola, i ne znam sto e rabotava, morase da se iskoristi kiksot na napoli, kako da se nadevas na 3 mesto koga ne mozeme vo vakva situacija da im napraime pritisok na napoli. Kiksnaa oni veke 2 uakmici, ke im pomine losiot period. Ali toa e, ednostavno ne moze da se napravi toj iscekor. Steta
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 22:58 ---
A za sudenjeto iskreno i ne ocekuvav da bide nesto na nivo, posle ona vcera so Juventus ne me ni cudi, na buljasite eden crven im dale u poslednive 3 godni i oni odma bojkotiraat, odma vrsat pritisok vrz sudiite, cela liga e za potsmev, na koe derege ja dovedoa, germanija a i francija za nekoja sezona ke bidat so podobar rejting. ama toa e koga nekoi ekipi odat so filozofijata, namesto da bidam podobar daj da gi unistam protivnicite.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
штета штета! баш ми е криво, кога имаше можност Фиорентина да дојде на -1 они се усраа :(
Не сакам да баксузирам али Фиорентина ако заврши пак четврта (лани виша сила беше против нив), оваа година па повреди :(, ќе биде најголем губитник во Италија од кога им се скрати 1 место за ЛШ

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ете што значи кога не игра Борха и Гонзало, да не зборам за Гомез и Роси. Практично ни еднаш оваа сезона Фиорентина не може да го извади најакиот состав. Судииве не ги коментирам, чим не досудува чист гол на Аквилани, пенал кај што нема никаков контакт и голот втор на Џенова од офсајд, тогаш све е јасно дека судијата не е ни за Ц2. Срамота гомела. Единствена кривица е што управата не донесе адекватен играч во одбрана. Како и да е, продолжуваме даље, можеме до тоа 3то место

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ете што значи кога не игра Борха и Гонзало, да не зборам за Гомез и Роси. Практично ни еднаш оваа сезона Фиорентина не може да го извади најакиот состав. Судииве не ги коментирам, чим не досудува чист гол на Аквилани, пенал кај што нема никаков контакт и голот втор на Џенова од офсајд, тогаш све е јасно дека судијата не е ни за Ц2. Срамота гомела. Единствена кривица е што управата не донесе адекватен играч во одбрана. Како и да е, продолжуваме даље, можеме до тоа 3то место
Tи ми се лутиш, кога го пцујам Дела Вале... поминавме преку сите катастрофални грешки од судијата, водевме 3:2 и на крај тоа шо немаме одбрана дојде до резултатот...
Еве уше 2-3 дена до крај преодниот рок и на крај ќе ни убацат некој Дијаките или Даинели за минималец, аман веќе... АМАН !!! Иако заштедивме шо ги доведовме без пари Матри и Андерсон, ама нема, не дозволува да се инвестира паметен потег... А Праде сега бара само решенија, штета не е до него, он знае шо треба... :mad:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Не е лесно да се донесе некој многу квалитетен во јануари. За на лето пралираат топ дефанзивец, како што направија со Гомез. И не е дека не инвестира, пазарот не нуди премногу во овор преоден рок.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.699
Поени од реакции
88.695
Диаките од Сандерленд сте го земале... ете ви дефанзивец :D

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Диаките од Сандерленд сте го земале... ете ви дефанзивец :D
Абе дефанзивец ипол... полага веќе за 2... знаев дека ќе останеме со таквото во рацете, али од две лоши работи избравме подобрата, бар не е даинели или канаваро...:facepalm:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.699
Поени од реакции
88.695
Абе дефанзивец ипол... полага веќе за 2... знаев дека ќе останеме со таквото во рацете, али од две лоши работи избравме подобрата, бар не е даинели или канаваро...:facepalm:
Ako nisto drugo, barem ima iskustvo vo Serija A

Kajgana Shop

На врв Bottom