- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.148
- Поени од реакции
- 2.991
Да не знаеш кој бранел за Данциве, Ландин и Грин или Алексис Тексас и Лиса Ан.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешиш,Хана Хилтон беше тоаДа не знаеш кој бранел за Данциве, Ландин и Грин или Алексис Тексас и Лиса Ан.
Море не сме играле со Франција досега ако памтам добро, ќе го бришат паркетот со нас, Миркулоски како авионче ќе лета, Столе на стапче и на скара ќе го вртат, Абало и Нарцис interracial gang bang ќе ни праат.
САКАМ ЦИГАНИВЕ У ВАРДАР ИЛИ МЕТАЛУРГ ОДМАААА !!! ти ебам второкласни играчи од Балканов ... одма одма ...
Абе отворен ракомет играа глеаше ли,немаше ни О од одбрана кај двете екипи,шутни,погоди,промаши,одма контра ... цело време ... само крај 20 минути,многу не играа ...Да бе колку што се изнаиграа и Карабатиќ и Абало и Нарцис против Вардар и Металург...Каде, каде се подобри, ама 40-ка не би примиле па не знам што да е![]()
Може може и како се сака,доста беше изјави,не можеме,биле добро платени,има поединци и помалку шо се платени од нашиве клубови,ама ги мрзи да отидат и контактираат , појака е струјата и влијанието со Белград затоа ... не можеме да откачиме ...Не се пали, не доаѓаат они тука лесно, плус таму и послабите клубови кај што играат добро ги плаќаат. Така лесно било тоа..
Не би примиле во обична утакмица во групната фаза пошо Французите темпираат форма и чуваат сила секогаш за завршните фази, и Данска и Шпанија можат да ни играат максимум ама не ни изиграа пошо нема потреба, ама да се разбереме, дај боже да стигниме во полуфинале па после и 50 ако сакаат да ни дадат.Да бе колку што се изнаиграа и Карабатиќ и Абало и Нарцис против Вардар и Металург...Каде, каде се подобри, ама 40-ка не би примиле па не знам што да е![]()
Да бе колку што се изнаиграа и Карабатиќ и Абало и Нарцис против Вардар и Металург...Каде, каде се подобри, ама 40-ка не би примиле па не знам што да е![]()