Европско првенство за мажи - Данска 2014 | Франција шампион! |

Статус
Затворена за нови мислења.
на мене ли само ми изгледаат овие на трибиниве што аплаудираат ко со блага ретардација да се :confused:

колку ми е мило аууууууууууууу
ауууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

Па пред утакмица покажа камерата 99,9999% се пензионери .. ај донт гед ит...

А една песна сите што ја пеат, некоја Данска е...?

DJ Poul-Erik - Can you feel your heart is beating?
Не е данска, ама па ја нема никаде да ја слушниме.

Kako go prosledi cepelinot Porte!

Definitivno toj bese faktorX vo polufinaleto i finalevo..

Danska nema losh den,Francija im pravi raspaljotka motivirana od izjavata na Hansen.Cisto.
Stari bile,ne mozele da se natrcuvaat. :pos:

Abe ova ne e maraton,a toa go znaat iskusnite francuzi.

Abaloto gumata . :vozbud:

Позитивна критика ќе дадам за Данскава публика ... секоја им чест .. иако нивната екипа губи,ги бодри,а не како нашиве дилдоа,одма дилдоа,копита итн ... па Чеде после зш среден прст :)

„-Французите нема да брзаат, ќе одат на долги напади да помине времето.“

- Марјан Ников и Гоце Георгиевски.​

Жими куров. Аман со овие застарени ставови... Да тактизираа така со долги напади кога имаат шанса да го докрајчат противникот, немаше да бидат пред освојување злато туку ќе се мачеа со нас за влез на ЕП/СП.

Ај се надевам дека овој пат ќе земат некој Вардар и Металург, играчи од Франција,поготово црнциве,ненормални се као играат, а не постојано Србија и Србија како да има играчи ....

Абало треба да напише книга "Како да дадеш гол на 1001 начин", и Манасков да ја прочита. Ниеден гол не е ист како предходниот, секоја позиција може да ја игра.
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 18:45 ---
Ај се надевам дека овој пат ќе земат некој Вардар и Металург, играчи од Франција,поготово црнциве,ненормални се као играат, а не постојано Србија и Србија како да има играчи ....
Нека го земаат овој Порт, во Тулуз игра.

Стринава мислам ќе добие страв од зборот "финале" . Рејповача 2 години у низа , кое од кое поболно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom