Australian Open 2014

Победник на Australian Open 2014?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 24 48,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 16 32,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 4 8,0%
  • Роџер Федерер

Гласови: 4 8,0%
  • Х.М Дел Потро

Гласови: 1 2,0%
  • Станислав Вавринка

Гласови: 0 0,0%
  • Давид Ферер

• Жо Вилфред Цонга

Гласови: 1 2,0%
  • Томаш Бердих

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој ретард мајко мила :facepalm: Ко ја да знаев дека ќе се повреди Рафа у вториот сет. :facepalm: Ајде сеа збирај лајкови, тоа стана традиција на форумов, да се прават луѓето паметни откако ќе заврши некој меч, сеедно дали е тенис, фудбал или шах.

Искрено, ме заболе што мислат некои ликови што еднаш годишно гледаат тенис, и што гледаат тенис со омраза, а не со задоволство. Надал покажа дека е најголемиот борец во историјата на овој спорт!!!!!!!!! Покажа дека е прав спортиста и не го предаде мечот, а реално требаше да го направи тоа. Јебига, живот иде даље, ова беше огромна шанса да се земе 14 Грен Слем титула, али мора да се пофали и Вавринка, одигра страшен турнир и ги победи двајцата најдобри тенисери во моментов.

Тоа е тоа, Рафа го расплака Федерер токму тука во 2009 година, кога овој пробуваше да ја освои својата 14 Грен Слем титула, а истото сега му го направи Вавринка нему. Ќе се врати Рафа посилен од било кога и ќе го освои тоа што го има замислено.

П.с. Ја би ги ркнал сите од публика со исклучок на фановите на Рафа, смрдлиња најголеми, сега му аплаудираат а го свиркаа кога побара медикај тајм аут. ГОМНА!

Честитки за Стан и сосема заслужено.рафа немаше против игра. А коментарите од типот горило , дрогираш и сл на вашите дома да им викате.Овде дефинитивно идат луѓе што нити знат нити сакаат спорт туку да провоцираат и јадат гомна. Големината на Рафа си е позната без оглед на овој резултат, а и големината на Вавринка како комплетен играч со оваа победа стана уште поочигледна.Секако како фан на Рафа сум разочаран но нити во еден момент нема да му ја омаловажам титулата на Стан.Уште подобро, сега останатите играчи ќе вежбаат повеќе, ќе тренираат пожестоко, токму поради фактот што Стан со желба и труд го постигна ова што денес го постигна.Честитки за него уште еднаш а на Рафа му посакувам да ги излечи сите физички, здравствени умствени проблеми што ги има сега и да се врати на она ниво што сите го знаеме и заради кое го сакаме.

Станислав на анкетава нема еден ебан глас....:pos:

Такада какво цуцкање му се деси на Надал,си го цуцна и не му чуе.:vozbud:

Дебакл тотален,треба да подразмисли малце ако мисли дека по аутоматизам ќе ги осваја Гренд-Слемите ако веќе Џокович е испаднат.

Кој ретард мајко мила :facepalm: Ко ја да знаев дека ќе се повреди Рафа у вториот сет. :facepalm: Ајде сеа збирај лајкови, тоа стана традиција на форумов, да се прават луѓето паметни откако ќе заврши некој меч, сеедно дали тенис, фудбал или шах.

Искрено, ме заболе што мислат некои ликови што еднаш годишно гледаат тенис, и што гледаат тенис со омраза, а не со задоволство. Надал покажа дека е

Oкеј е Стефан, не мораш да навредуваш, еднаш те избришав, тука никој никого не навреди (на страна тоа дали некои членови се радувале на повредата на Надал или не, нивно право е тоа, исто како што е и твое да коментираш на темата..), барем не членовите, и сеа нормално е дека после секое финале да се има ремет, дали од една или друга страна, е сеа таква ви била среќата на овој слем, вие да го оберете реметот. Исто како што пред 2 дена беа фановите на Федерер, и забораив кога, одамна испадна Ѓоковиќ.
Ќе ви помине ај.:)

Станислав на анкетава нема еден ебан глас....:pos:

Такада какво цуцкање му се деси на Надал,си го цуцна и не му чуе.:vozbud:

Дебакл тотален,треба да подразмисли малце ако мисли дека по аутоматизам ќе ги осваја Гренд-Слемите ако веќе Џокович е испаднат.

Дебакл било пласман во финале и пораз од тенисер кој тепаше 3-ца од топ 10 до пехарот?:facepalm:

Оф, дајте од дрогата...

Многу ми се смешни овие фанови што оргазмираат на Надал.:D Стефан-Коби фала ти на сочните коментари иако ниеднаш не те навредив лично. Те разбирам ем изгуби тенисерот кој се чепка у гз ем изгуби пари на обложување.

(y)

Ау кое прашање го добив од сестра ми: "А Џоковиќ добија ли паничка?" :vozbud::pos:

Мисли на трофејот за второпласираниот. :D

Дебакл било пласман во финале и пораз од тенис кој тепаше 3-ца од топ 10 до пехарот?:facepalm:

Оф, дајте од дрогата...

E не успех е да изгубиш у финале 3-1 од тенисер што до таа утакмица ти нема сет земено...Да не зборам како беше све од јавноста тоа исперцепирано у стилот Стан не ми се исплати ни да искача на терен.

Дај опрај се,досаден си више,мислиш ако контрираш ради реда голема работа си напраил..

Oкеј е Стефан, не мораш да навредуваш, еднаш те избришав, тука никој никого не навреди (на страна тоа дали некои членови се радувале на повредата на Надал или не, нивно право е тоа, исто како што е и твое да коментираш на темата..), барем не членовите, и сеа нормално е дека после секое финале да се има ремет, дали од една или друга страна, е сеа таква ви била среќата на овој слем, вие да го оберете реметот. Исто како што пред 2 дена беа фановите на Федерер, и забораив кога, одамна испадна Ѓоковиќ.
Ќе ви помине ај.:)

Банирај ме, и така нема повеќе да коментирам на овој подфорум. Примети колку ликови се јавија сабајлево, а ги немаше претходниве две недели? Нема везе, да не објаснувам сеа, не вреди. Во право беше Псај пред некој ден. И да, едно е ремет а друго е ситење на повреди и навреди на тенисер. Ти ако си прав модератор ќе ги избришеше мислењата налик дрогираш, циган, и слично, само очигледно ти одговара тоа. ;)

Многу неуки има тука .. и жални фаци .. Арно си знам , нема шо да се траже на овој форум.

п.с. Не навивам ни за Надал ни за Стан , навивам за тој што заслужува победа.

E не успех е да изгубиш у финале 3-1 од тенисер што до таа утакмица ти нема сет земено...Да не зборам како беше све од јавноста тоа исперцепирано у стилот Стан не ми се исплати ни да искача на терен.

Дај опрај се,досаден си више,мислиш ако контрираш ради реда голема работа си напраил..

Друга ќе беше приказната Рафа ако не се повредеше.

Банирај ме, и така нема повеќе да коментирам на овој подфорум. Примети колку ликови се јавија сабајлево, а ги немаше претходниве две недели? Нема везе, да не објаснувам сеа, не вреди. Во право беше Псај пред некој ден. И да, едно е ремет а друго е ситење на повреди и навреди на тенисер. Ти ако си прав модератор ќе ги избришеше мислењата налик дрогираш, циган, и слично, само очигледно ти одговара тоа. ;)

5 страни ќе имаше темата ако бришев ја мислења, и ако банирав членови, немаше ниту еден да остане, така да..
А ликовите коа се појавија коа победи Надал против Федерер, не ги спомнуваш, тоа не е битно нели ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom