bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 11.990
- Поени од реакции
- 7.133
Тооо типчеееMICROSOFT VISUAL STUDIO
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Тооо типчеееMICROSOFT VISUAL STUDIO
А да да...користам и јас помалку JQuery ама не знам уште шо можности има. А со ова би се заоблиле сите ќошиња, така? А како би било да речеме сакам само горе-лево и долу-десно?Со JQuery додаток пример $("div").corner("20px");
Дручарче не ми требаат готови скрипти како џумла и друпалУбаво ти објаснија дека во ХТМЛ се прави страна што е статична и што нема да имаш потреба да го менуваш тоа секојдневно.
Ако сакаш користи ЦМС (најдоброто решение ти е ова), ако не земи со ХТМЛ-от заебавај се, линкај страни пастирај, шекни си се слободно!
Како да додаваш?
Што сакаш да додадеш?
Можеш на пример за секоја нова вест што сакаш да ја додадеш да направиш уште еден фајл вест.хтмл, пејст целиот како првичната страна и менувај па линкај. Значи пак ова ти е заебавање кога можеш да си го решиш проблемот со некое ЦМС како Џумла и Друпал.
Поздрав.
Дручарче не ми требаат готови скрипти како џумла и друпал
ВакаА да да...користам и јас помалку JQuery ама не знам уште шо можности има. А со ова би се заоблиле сите ќошиња, така? А како би било да речеме сакам само горе-лево и долу-десно?
Ти најдобро да си почнеш од почеток: Notepad и основи на HTML, а после другот само ќе си дојде. Ако имаш конкретно прашање образложи го убаво за да може нкој да ти одговори.најдов темп го едитирам на дримвивер и како да додадам линк се рапоти за хтмл темп доле знам има Link: у дримвивер али од кај да ги најдам тие линкови како да ги направам на страната па псоле овде да ги додадам?
прашав нешто друго а не прашав од кај да почнам прашав од каде да ги најдам тие линкови за да гиставам на дримвивер пример линк за мени Contact како да направам од каде линк за да го ставам?Ти најдобро да си почнеш од почеток: Notepad и основи на HTML, а после другот само ќе си дојде. Ако имаш конкретно прашање образложи го убаво за да може нкој да ти одговори.