Коа се фативте за бодови веќе, едно другарче ми кажа имал познаник, за 0,23 бода не го пуштил професорот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам другар на европски,економски учи,ми се жали имал 80 прашања за испит.Прашања бе ало,у средно не ни давале прашања,на испит трета година економски.Имам и другар на Американ,правен,у средно незнаеше што е правна способност,сеа све 8-мици и 9-ки.Братучед мој заврши на Фон,работи у на татко му фирмата.Приватните кај нас се жива калакурница,не ги глејте вие америчките филмови.Која црна пракса без теорија.Имам професор на правен у европски што пробал да предава,вика на испит си се симињаат до колега,си препишуваат,вика ги гледам ја запрепастено,незнам што се дешава..Шо праите бе вие?И овие му одговориле па кај нас стално е вака.Човекот си дал отказ инстантно.
Сериозен си? Што кур ги напраивте приватните бе? Градинка?
Ај биди љубезен пиши ми го името на проф. ( во инбокс) што ПРОБАЛ да предава на правен?
Јас сум на Европски 5-та година на правен па никогаш не се десило ова што ти го болдирав т.е. ти што го напиша/кажале.
Може нешто повеќе информации за универзитетот?
Може нешто повеќе информации за универзитетот?
По кои критериуми?Slavjanski i BAS najdobri spored mene.
![]()
По кои критериуми?![]()
Slavjanski i BAS najdobri spored mene.
![]()
Ne se site takvi na slavjanski, ima studenti koi mn ucat, no ima i studenti koi bez ucenje si pominuvaat.Не би сакал да потценувам, но на Славјански завршија луѓе за кои сметав дека немаат ментален капацитет за да завршат 4то одделение, еден од моите школски од основно, кој што не научи течно да чита до 8мо одделение го заврши Славјански со 8 просек и се си зеде на време, кога ми се пофали дека завршил факултет мислев дека мајтап тера со мене, но кога ја видов и дипломата ми стана јасно.
Дај листата каде што овие два се најдобри (или најдобри за да си купиш диплома без да се замараш)?
Ne se site takvi na slavjanski, ima studenti koi mn ucat, no ima i studenti koi bez ucenje si pominuvaat.
Нажалост и на државните стана пракса првава реченица, бубица систем цвета.Па веќе се запишуваш ли на приватен барем знаеш со сигурност го завршуваш. Искрено, ќе се замарав повеќе да живеев на друго место, тука исто ми се фаќа за во македонија, само сакам дипломата да ја имам, малку пракса на таа струка што ќе студирам и доволно е, па за работа е тесно, сите знаеме... Јебига, не сме криви што сме родени тука.
Не дека немаме капацитет да учиме ние што одеме на приватен, само можда си бираме полесен начин.![]()