Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Некој има поднесено молба до студентски за запишување на уште еден дополнителен предмет?
Нели 35 кредити се дозволени, 36 сакам :D

Ја знам за луѓе што имале упишувано по 40 тина кредити .... Ако ти е апла 1 предмет останат и да не треба да презапишуваш семестар/година ради него - ќе ти дозволат со молба.

Што мислете Чорбев ќе ми даде ли 3 поени за повисока оценка :))

Кој предмет?
Шо е битно, Чорбев секако ќе даде некое поенче. Еден од подобрите е за давање поени, ако Чорбев не даде не знам кој ќе даде :icon_lol:

Шо е битно, Чорбев секако ќе даде некое поенче. Еден од подобрите е за давање поени, ако Чорбев не даде не знам кој ќе даде :icon_lol:

A бе не знам, оти за програмски праткикум малку потешко. Има доста со семинарски, па и 10% бонус на прв колоквиум дадоја, 15% бонус на втор, на увид на втор даваше бобан и на кој му треба и на кој не му треба и ептен ќе биде и сега да исполнуваат желби :)

Што да изберам во втор семестар, Компјутерски Компоненти или Веб Дизајн? Ова Компјутерски компоненти замараат ли со теорија и кој повеќе ќе ми користи ?

Што да изберам во втор семестар, Компјутерски Компоненти или Веб Дизајн? Ова Компјутерски компоненти замараат ли со теорија и кој повеќе ќе ми користи ?

Не го земај КК, поглуп предмет во живот немам слушано. Реално не се фалеа многу ни од Веб Дизајн, ама во споредба со КК, нема место за двоумење :D.

Веб дизајн, КК е срање невидено.

Зошто срање?
КК е за студенти “правници" кои што не знаат ништо за хардвер и немаат представа како се тоа заедно работи, истото важи и за веб дизајн само за веб, нели.

Да ми каже некој кој оди на машинска интелигенција и роботика(незнам дали го има ова во финки но намерно ќе прашам овде пошто е активна) како е ?

Зошто срање?
КК е за студенти “правници" кои што не знаат ништо за хардвер и немаат представа како се тоа заедно работи, истото важи и за веб дизајн само за веб, нели.

Види, ако не ги знаеш основните делови и како функционираат работите, не знам шо би барал на овој факултет. Али сепак се е до интересот, лично мене не ме интересира хардвер. Ама па од друга страна, ниту ВД не ми беше нешто којзнае што интересен, го земав колку да добијам лесни кредити :D

Некој да каже збор два за предметот Софтверско инженерство? Интересен,корисен,тежок,лесен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom