Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сити си прават пари. Среќа ги имам 2+ прво :D
Ајде еден гол на Реал-Гранада

реал не дава,сити не дава,дортмунд закочи - мочај се во денот,вечер сигурно побезвеза ќе бидат,денес за играчите ќе биде ептен лош ден.........ако мислете да се вадите одложете за утре.

Nisto ovoj den ke e za nikade,pocna od vcera so lil,a ke prodolzi denes...daj boze nesto utre da iszleze kako so treba,barem da se vratemo samo :tapp:

На цел тим на Волфсбург црнци да им влезат осле у соблекувална и да ги умрат од ебење бе! Ах бе све да им ебам!

Дортмунд умрете копилиња примате два гола од Аузбург....Свонси ебете се и вие гнаси умрени одете фрлете се негакде ако изгубите од неписмените Бирмингем...пичку матер што е ова што е овааа све у курац нека фати..све обратно

Абе ај Дортмунд ебете си мајката заедно со Аугзбург. Се си мислев дека 2:1 ќе заврши и ај 2-3 гола ја играв и Бендер авто гол мораше да си дај:facepalm:

Site da ne vidat bel den,siti,real,dortmund....mameto nivno,dzubrinja nevideni.trupovi.ovaj vikend samo drzavata i sportlife vo plus drugite pisi propalo...cao prijatno

Ајде еднаш барем еднаш кајгана нека поработи за мене еднаш ајде дај боже Дортмунд и Свонси да постигнат барем по еден гол други ништо не барам...Мадриѓаните сами ќе си ја завршат работата само овие да дадат по еден проклет гол ајде ајде ајде:(

Ајде бе Реал 1и3+,Псж 2и3+,Сити 3+,Рос Каунти 1и3+,Питерхед 1и3+,Свиндон 3+,сеа за сеа толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom