Кладилница (Генерална дискусија)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Полоша понуда од денес не сум видел какви лоши утакмици денес на изненадување да се проба нешто
Хрватска 2 за 4,10 вреди ризик
и @Кико Д. шо ја спомна Франција на голој одличен тип Шпанците немаат нити голман нити некоја солидна одбрана
од хокејот изиграв само Казан над 4 гола таму имаше валуе другото мувла понуда а и по резултативе се очај ОМСК втиква јаде ,Торпедо овер тешко гледам а мувла коеф даден, утре ми гледаат подобри за играње СКА,Трактор,Медвешчак тријам раце :icon_mrgr:

M

Mamba.

Гостин
Може да се проба

19:00 Mora : Oskarshamn 6.5+ @ 4.00

Нешто друго...

19:15 Linz : Salzburg 1 @ 2.10

И за вечер гледам добри коефициенти...

Њу Џерси 1 @ 2.25
Вашингтон изгубиа 6 утакмици по ред и слабo голови дават и без Овечкин че бидат вечер а против одбраната на Њу Џерси и голманот...ногу тешко...Њу Џерси го победиа Сент Луис шо е далеку подобар и тоа 7-1 па не гледам како Вашингтон без најважниот играч и со 6 порази по ред може да направе нешто...

Колорадо некој Х ми оде...ама има време до после че видам кој голмани се...

Jovan 995

Моторџија !
Член од
10 ноември 2013
Мислења
284
Поени од реакции
69
Да прашам некој колку може максимум да се играат утакмици во бетсити со систем ? може да се игра 5/20 ?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Да прашам некој колку може максимум да се играат утакмици во бетсити со систем ? може да се игра 5/20 ?

може и тоа за колку сакаш ги играш таму системите можеш и за 50 денари да играш без разлика колку комбинации.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
Кубан ќе ме суреди уште прва... Ебате Жалгирис милион тројки шутнаа се влезе...

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Можно ли е французиве да се толкави мувли ... 7 водеа 20 минута на полувреме 2 губат :facepalm:

M

Mamba.

Гостин
Франција - Шпанија 11:6

Снема струја, за 10-15 минути дојди струја 12:14 :eek:

M

Mamba.

Гостин
Њу Џерси Девилс ги победиа 3те последните дома, примаа само 2 гола.
Колорадо победи 4 од последните 5.
Флорида ги победи последните 2, дадиа 9 гола.
Нешвил победи 4 од последните 5.

Вашингтон ги изгуби последните 6.
Монтреал изгуби 3 од последните 4.
Калгари изгуби 7 од последните 9.
Едмонтон ги изгуби последните 5.
Феникс изгуби 6 од последните 8.

Вашингтон 5 од последните 7 се Under.
Детроит 6 од последните 7 се Under.
Монтреал последните 3 Over.
Калгари 6 од последните 8 се Under.
Феникс 4 од последните 5 се Under.

Девилс победи 6 од последните 7 против Вашингтон.
Детроит победи 4 од последните 6 против Монтреал.
Флорида победи 4 од последните 6 против Колорадо.
Едмонтон изгуби 13 од последните 16 против Феникс.

Вашингтон се без Овечкин.
Детроит се без Хауард, прв голман, без Дацјук и Андерсон, важни играчи.
Колорадо се без двајца важни одбранбени играчи.
Флорида се без Барков, најдобар играч му е.
Феникс се без двајца важни играчи.
Едмонтон се без двајца важни играчи.

01:00 Devils : Caps

Њу Џерси имат јака одбрана, добар голман и е ногу тешко да му се даде гол. Само неколку бода му треба за у плејоф. Пред два дена го победиа Сент Луис 7-1, доволно се мотивирани за вечер.
Вашингтон има серија од 6 изгубени, катастрофа се, неможат да дадат гол па и озгора на тоа му се повреди Овечкин. 2.25 коефициент за 1 вреде да се изигра па и 1Х.

01:30 Panthers : Avs

Флорида се враќа дома после две победи у гости, го победиа Бафало 3-4 и Питсбург 1-5. Конечно му влези у форма капитенот. Не се лоши ако се предпоследни у западната конференција ама вечер че бидат без Барков каа шо напишав погоре најдобар играч му е и мислам дека ногу че влијае тоа на играта поготово шо се враќат од пат со две големи победи.
Колорадо направи неколку победи па пред два дена изгубиа дома од Торонто, 2-5. Вечер че гледат да се оправдат, подобри се у гости и подобар тим се ама мислам дека че биде тешко. Може нерешено да испадне.

01:30 RW : Habs

Детроит го победиа Чикаго на пенали 5-4. Покажаа ептен добра игра а беа без ногу важни играчи, пола и повише играчи му се повредени.
Монтреал се добри ама почнаа помалку да паѓат.
И на двата тима голманите не му се најдобра страна у последните неколку утакмици ама и на двата тима му треба некој бод па мислам дека вечер че има цврста игра со повише штитење на голманите, без ногу голови.

03:00 Flames : Preds

Калгари се дупка, имаа серија од 7 изгубени дома па вчера го победиа Феникс 3-2. Слаби се, со слаба одбрана.
Нешвил не се ногу далеку од плејоф, секој бод му е важен. Имат 4 победи од последните 5. Ама некако не ми се пише ваа утакмица.

03:30 Oilers : Yotes

Едмонтон се последните у западната конференција со 5 изгубени по ред. Тапа одбрана, слаба игра.
Феникс имаа неколку изгубени по ред ама полека се враќат а и плејофот не му е далеку. Според мене Феникс се подобар тим, мотовирани се па они имат предност.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.332
Што е со холанѓаниве бе Дај ека падне барем еден гол до полувреме на Ајндховен - Хелмонд!

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Ако губи брентфорд на полувреме кој сака може да си проба да ја уплати дека ќе тепа на крај, јас за малку не ја стигнав да ја пишам 2-1
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 21:07 ---
Ако губи брентфорд на полувреме кој сака може да си проба да ја уплати дека ќе тепа на крај, јас за малку не ја стигнав да ја пишам 2-1
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 21:24 ---

Kajgana Shop

На врв Bottom