TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Пак се хиероглифи.
Зачувај го документот со UTF-8 поддршка. (има разлика да пишеш дека ја користиш и да снимаш во неа)Пак се хиероглифи.
хмм ...Пак се хиероглифи.
Чек сеа...кој документ?Зачувај го документот со UTF-8 поддршка. (има разлика да пишеш дека ја користиш и да снимаш во неа)
Најлесно, отвори Dreamweaver креирај нова страна, пастирај го сорсот со Македонска поддршка и автоматски ќе ти го снима во UTF-8
Ништо не праиш со оваа програма, мораш во Dreamweаver или па NotepadЧек сеа...кој документ?
Еве скринови...
Еве на Page properties...
Да, но јас не знам htmlНишто не праиш со оваа програма, мораш во Dreamweаver или па Notepad
Ондак пробај со македонски фонт некој, без поддршка. Класично ботски како што се правеше во деведесетитеДа, но јас не знам html
Можеш на фотошоп да го направиш во *.png формат така што нема да има позадина, т.е. ќе го направиш по твоја желба, а за печатење незнам да ти помогнам, извини. :smir:Здрави на сите.Имам едно прашање......
Пример има ли некоја програма да направам несто како лого или слично и каде можам да го испечатам на самолеплива картија и каде може тоа
да го направам ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ МИ ТРЕБА ИТНО
И се извинувам ако сум го погрешил местото.Ако сум на погрешно место ве молам преместете ја темата и ве молам да ме известите.Благодарам
Па да треба на фотошоп да го извадиш во .png инаку мислам дека можеш да изработиш и во makromedia flash, Corel DRAW и др .значи ти го изработуваш во некоја погодна програма па го вадиш како слика и пото одиш во некоја фирма кај што печатат на самолеплива има тоа посебна машина е која се стаа како материјал таква хартија и ти ја штамп сликата на таа хартија иначе имаш по печатнициве види прашај немаат сите поззз:helou:Здрави на сите.Имам едно прашање......
Пример има ли некоја програма да направам несто како лого или слично и каде можам да го испечатам на самолеплива картија и каде може тоа
да го направам ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ МИ ТРЕБА ИТНО
И се извинувам ако сум го погрешил местото.Ако сум на погрешно место ве молам преместете ја темата и ве молам да ме известите.Благодарам