Колку реално сакате оралка? (и општо за орален секс)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Другар не сум дете и ако толку те интересира само таа ми го пушеше а јас ја држев за репче и го одредував ритмот така да не ти држи вода муабетов . :D

Евентуално ако си имал среќа да доживееш deep throat,ќе ти признаам дека си имал секс и дека не си повеќе невин.Бива?

орален секс, секогаш и секаде :)
па као што ние сакаме некој да ни пружи оралка така и вие, еве да појдеме од ова :)
лично јас знам да се запалам додека лижам исто сакам така кога абе фјгнрјгрјгјрји кај ја видов темава ми се присака
ми одлетаа мислите :rolleyes:

Се би јебо , ал не би лизо
јер је пичка, крај гузица близо.

Вака љубопитна сум за едно прашање па сакам да слушнам одговори од машкиот пол :)
Зошто сакате да ја лижете женската вагина, и ако не , зошто не :) Немој да ме сфатите погрешно ,it is very much appreciated , меѓутоа што има во ова за вас.

Оти ми прави голем ќеиф да ја лижам, да ја ебам со јазикот и да чувствувам како се влажни, слатко ми е бе! Затоа. Обожавам да си лижам! А, и она ужива.
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 22:54 ---
Таму кај што го пикам куро, НЕ ЛИЖАМ.

Стара школа хехехехе

Пошо е интересно да ја удовољаваш, пошто очекуем да возврати и најважно се осеќам јако коа ме фали колку добар сум бил.
Иначе грдо е, мучно е, нула hard-on и имаш уста пуна измешана потои и пуси џусои.

chupa-chups-display.jpg

jebiga pusta navika od detstvoto za se e krivo cupa cups:D

Таму кај што го пикам куро, НЕ ЛИЖАМ.[/quo
Пошо е интересно да ја удовољаваш, пошто очекуем да возврати и најважно се осеќам јако коа ме фали колку добар сум бил.
Иначе грдо е, мучно е, нула hard-on и имаш уста пуна измешана потои и пуси џусои.

ова е правиот одговор
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 00:20 ---
нема боље од оралка,јако е оралка и да пружаш и да добиваш

Вака љубопитна сум за едно прашање па сакам да слушнам одговори од машкиот пол :)
Зошто сакате да ја лижете женската вагина, и ако не , зошто не :) Немој да ме сфатите погрешно ,it is very much appreciated , меѓутоа што има во ова за вас.
Кога лижеш п*чка испушташ лиги кои остануваат на нејзе а кога ќе го стааваш к*рот влага како подмачкан.
Ист е филингот и кога женско го п*ши.
Ми потекоа лиги отидов да си поиграме со жена ми.

Таму кај што го пикам куро, НЕ ЛИЖАМ.

Ти по динчињата беше. Епа пробај со динче ама внимавај - прво лижи а после ставај
stalker.gif

На темата:
Слатки сте бе девојчиња (нормално, не баш сите :cautious:) , така од внатре ни доаѓа да ви излижиме цели како лижавче и не само пичето, цели во пакет... башка, доживљај е кога гледаме како се виткате како змии за време на шмучкањето, некаков его алфа доживљај изгледа што ни мава на сексуална потенција и нагон, нешто како оргазам ама другчии \m/

Кога лижеш п*чка испушташ лиги кои остануваат на нејзе а кога ќе го стааваш к*рот влага како подмачкан.
Ист е филингот и кога женско го п*ши.
Ми потекоа лиги отидов да си поиграме со жена ми.

Доста не лажи женати гарант е легната утре сабајле е на работа :D
шала малце

Он:
Абе тамбурчињата, клиторисчињата ви ги растураме се дрецкате од земи, драпате, мавате, кините чаршави, стегате, гребајци, мавањци, дупки од нокти во душеци... Се што е во наша моќ за да ви удоволиме.

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom