Nadao sam se da cu ovaj player zavrsiti do nove godine tako da to bude iznenadjenje, ali sam imao obaveza... pa zbog toga je zavrsen tek sa...
Trenutno u playeru ima oko 75 programa ( naravno domacih)...
IMAMO SKORO SVE PINKOVE KANALE , A TU SU I KANLI KAO STO SU FOX,FOX CRIME..RTL1,2.. DISCAVERY... NARAVNO SLIKA NIJE SVA U HD...SAMO POJEDINI KANALI..
U Podesavanja imate mogucnost da odaberete kvalitet sklike..u koliko neko ima slabiji net.. treba da ide na settings-auto settings...i na spedd... i onda ce program sam da odredi koji kvalitet vam je odgovarajuci...Naravno ubacena je i mogucnost EPG... za svaki kanal se automacki preuzima... prilikom startovanja playera....
I naravno potrebana je registracija.....
PLAYER CE BITI BESPLATAN SVIMA.... !!!
Download:
U koliko nemate potrebno je skinuti Net framework 2
jer sam radio sa starijom verzijom vb :***
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 15:30 ---
Nadao sam se da cu ovaj player zavrsiti do nove godine tako da to bude iznenadjenje, ali sam imao obaveza... pa zbog toga je zavrsen tek sa... Trenutno u playeru ima oko 75 programa ( naravno domacih)... IMAMO SKORO SVE PINKOVE KANALE , A TU SU I KANLI KAO STO SU FOX,FOX CRIME..RTL1,2.. DISCAVERY... NARAVNO SLIKA NIJE SVA U HD...SAMO POJEDINI KANALI.. U Podesavanja imate mogucnost da odaberete kvalitet sklike..u koliko neko ima slabiji net.. treba da ide na settings-auto settings...i na spedd... i onda ce program sam da odredi koji kvalitet vam je odgovarajuci...Naravno ubacena je i mogucnost EPG... za svaki kanal se automacki preuzima... prilikom startovanja playera.... I naravno potrebana je registracija..... PLAYER CE BITI BESPLATAN SVIMA.... !!! Download:
koliko nemate potrebno je skinuti Net framework 2 jer sam radio sa starijom verzijom vb :***
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 15:31 ---
Nadao sam se da cu ovaj player zavrsiti do nove godine tako da to bude iznenadjenje, ali sam imao obaveza... pa zbog toga je zavrsen tek sa... Trenutno u playeru ima oko 75 programa ( naravno domacih)... IMAMO SKORO SVE PINKOVE KANALE , A TU SU I KANLI KAO STO SU FOX,FOX CRIME..RTL1,2.. DISCAVERY... NARAVNO SLIKA NIJE SVA U HD...SAMO POJEDINI KANALI.. U Podesavanja imate mogucnost da odaberete kvalitet sklike..u koliko neko ima slabiji net.. treba da ide na settings-auto settings...i na spedd... i onda ce program sam da odredi koji kvalitet vam je odgovarajuci...Naravno ubacena je i mogucnost EPG... za svaki kanal se automacki preuzima... prilikom startovanja playera.... I naravno potrebana je registracija..... PLAYER CE BITI BESPL
ATAN SVIMA.... !!! Download:
koliko nemate potrebno je skinuti Net framework 2 jer sam radio sa starijom verzijom vb :***
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 15:33 ---
Nadao sam se da cu ovaj player zavrsiti do nove godine tako da to bude iznenadjenje, ali sam imao obaveza... pa zbog toga je zavrsen tek sa... Trenutno u playeru ima oko 75 programa ( naravno domacih)... IMAMO SKORO SVE PINKOVE KANALE , A TU SU I KANLI KAO STO SU FOX,FOX CRIME..RTL1,2.. DISCAVERY... NARAVNO SLIKA NIJE SVA U HD...SAMO POJEDINI KANALI.. U Podesavanja imate mogucnost da odaberete kvalitet sklike..u koliko neko ima slabiji net.. treba da ide na settings-auto settings...i na spedd... i onda ce program sam da odredi koji kvalitet vam je odgovarajuci...Naravno ubacena je i mogucnost EPG... za svaki kanal se automacki preuzima... prilikom startovanja playera.... I naravno potrebana je registracija..... PLAYER CE BITI BESPL
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 15:34 ---