Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MARCELO DAJ KAZI KAKO GI OTVARAS POSTO SAMO SKYSPORTS 1 i 4ka OTVARA DRUGITE NE GI OTVARA , POZZ
www.mkpredavatel.comStreaming од Nat Geo, Discovery каналите ?
Или јас сум глуп, или ова рекламава поп уп што е неможам да ја тргнам!
www.mkpredavatel.com
Сите Discovery канали: channel, HD Showcase, HD Theater, Science, Investigation, World, TLC, Animal Planet, Animal Planet HD
Два National Geographic канали: channel, Wild, channel HD, Wild HD.
Другар ќе ти пишам.Незнам дали е до мене проблемот или до линковите на каналите но мене ниту еден стрим не ми работи преку VLC Media Player. Има ли некој листа за канали што даваат добри филмови и што работи стримот преку VLC ?
Може, но треба да ти ги дадам стримовитеФала ти, читав предходни постови.
Но пример за Nat Geo само на stream 2 има нешто 5 секунди и вртат во круг само тие.
дополнително прашање дали има начин директно со vlc да се врзам наместо преку browser ?
Другар ќе ти пишам.
Може, но треба да ти ги дадам стримовите![]()
Не работи ти што си ги нашол или овие од кај мене?Уживај ги најдов, само што ни еден не работи ...
Не работи ти што си ги нашол или овие од кај мене?![]()
www.mkpredavatel.com
Сите Discovery канали: channel, HD Showcase, HD Theater, Science, Investigation, World, TLC, Animal Planet, Animal Planet HD
www.mkpredavatel.com
www.mkpredavatel.com