Македонија - Шпанија [ 22.01.2014 - 16:00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што вика Перо Антички re: муабетиве во репрезентацијава:

Da bidam i jas moderen,i mene Bo mi e kriv sto ne napravivme nisto na poslednoto Evropsko vo Slovenija i jas sum protiv naturaliziranje na igraci:))))Eve kako kapiten togasen da go posocam vinovnikot..(da znaete deka igrav povreden poslednite natprevari).... #sarkazamnagodinata #kriviseoninejas #jassumnajdobar #boomboompero #zamirvokukatasvepravam #najubavsumnateren :)))
(ќе направев скриншот ама зафркава имгурот)

Мојт општата тема за ракомет да се отклучи? За машката ракометна репрезентација.

Среќа што го имавме Прибак, иначе наместо него Јоновски или Марковски ќе требаше да играат ко бек. Е тек тогаш ќе беше стварно катастрофа. Замислете какви акции ќе правеа Митков и некој од овие двајца, па тоа ќе беше комедија.
Да не беше Миркуловски дали 6-7 гола ќе дадовме. Даде 6 гола, асистираше, пеналите што ги имаше заради неговата борбеност беа. Можеби на првенствово немаше некоја добра реализација, ама па даваше секат 101% од себе. Втор најдобар асистент на првенството послем Хансен. Во одбрана ни беше најдобар. На теренот послем Манасков и секако Борко он помина најмногу време. Ако имаше статистика кој колку претрчал баш ме интересира колку он претрчал.

Хахахаха
И Антиќ фиромецот сеир им мава, ма цела нација им се смее на глупостите кои ги кажуваат.

Сликовито.

pero-antic1.png

Кога стаса и Перица да пука сеири all hell breaks loose ќе биде кога ќе се вратат назад.

Перо на друг нека ги продава глупостиве оти и јас ја гледав последната наша утакмица таму, нејќете да знаете какво им беше загревањето, т.е. да кажам, повеќе се мрдаш додека спиеш, илустрирано. Не дека не е во право со пишаното ама најде кој да каже работава.

Па у право е Перо до некаде, особено со коментарот после за тимското губење. :)
Победуваш како тим, губиш како тим.

Далеку е Перица од цвеќе за мирисање али јебига, начека шанса да му врати за помпезните изјави како „успехот со чиста репрезентација е поважен од оној во кој имавме натурализиран играч“...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom