Фан клуб: Струмица

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Мареља е добар посебно во одбрана... Затоа вчера бевте принудени да шутирате тројки... Имаше уште во втора четвртина и тоа на почетокот три лични,со што беше принуден да игра многу повнимателно... И како само Џекич и Кук, кога и Џанер Осман одигра на ниво... Многу недостигаше Грне вчера и така имаме лимитиран ростер па и без него, добро е и толку што ви париравме, реално имате одлична екипа, па јас сум задоволен како вчера одигра Струмица...
Далеку од тоа дека струмица играше лошо одлично се спротистави али се вратија момциве у 4та четвртина и на крај глупости со Кук и Кнежевич па ја довршија Боби и Рајкович жива глупост и црна дамка на одличен натпревар

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Пријателе од каде тоа дека е страшен играч? од струмица само Џекич изигра на ниво и циганот КУК другите сите у аут, вчера колку само се испогуби почна да шутира од 3ка од неизградени ситуации абе ужас а се очекуваше од него многу
Тва знааш ли за коо утакмица е пишано бе пријателе?

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Небитно за која утакмица, засилување неможе да се процени од една утакмица :cool:
Може може, умрани бее под кошо со галбасаро Арсиќ додек не дојдее Џекиќ и Марења не ми кажуви ти на мене... и дај нека земат на сите дресове нови без имина нервирам се ка ги глеем така најчаргарска екипа од цела лига...црнец а од зад павловиќ ли как му пише на дресо катастрофа...

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
959
Може може, умрани бее под кошо со галбасаро Арсиќ додек не дојдее Џекиќ и Марења не ми кажуви ти на мене... и дај нека земат на сите дресове нови без имина нервирам се ка ги глеем така најчаргарска екипа од цела лига...црнец а од зад павловиќ ли как му пише на дресо катастрофа...

Тимче за Арсиќ си ного грешка... Баш додека играаше Арсиќ беше еден од подобрите играче на Струмица... Лани не играше ништо, ама вај година е еден од најдобрите
Статистиката на Арсиќ
3 85:44 17 - 30 56.7 0 - 0 0.0 8 - 12 66.7 42 7.3 0.0 0.3 1.0 1.3 4.7 14.0
У просек по 1 блок на утакмица, по 14 коша и 7,3 скока ти викаш не го бивало...
Процент за два над 50% слободни 66,7... Е за тии пари шо ги зима Арсиќ, тука е и повеке од одличен...
Е саа шо под кошо он го имаше за соиграч Џонс тва е друго двајсе и шо се остануваше на него... Да се упраа Арсиќ тугај ке пееме друга песна... Слуши ми зборо... Ке ги имаш под кош Арсиќ, Мареља, Џекиќ и Стојанов, шо значи ке имме доволно играче за ротација барем на 4-5...

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Тимче за Арсиќ си ного грешка... Баш додека играаше Арсиќ беше еден од подобрите играче на Струмица... Лани не играше ништо, ама вај година е еден од најдобрите
Статистиката на Арсиќ
Nemanja Arsic
3 85:44 17 - 30 56.7 0 - 0 0.0 8 - 12 66.7 42 7.3 0.0 0.3 1.0 1.3 4.7 14.0
У просек по 1 блок на утакмица, по 14 коша и 7,3 скока ти викаш не го бивало...
Процент за два над 50% слободни 66,7... Е за тии пари шо ги зима Арсиќ, тука е и повеке од одличен...
Е саа шо под кошо он го имаше за соиграч Џонс тва е друго двајсе и шо се остануваше на него... Да се упраа Арсиќ тугај ке пееме друга песна... Слуши ми зборо... Ке ги имаш под кош Арсиќ, Мареља, Џекиќ и Стојанов, шо значи ке имме доволно играче за ротација барем на 4-5...

:cool:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
КК Струмица обезбеди пласман во Супер Лигата

Струмичките кошаркари славеа победа над Фени Индустри со резултат 80-72. На дуелот од првата кошаркарска лига на Македонија кој одеше со пренос во живо на МРТ 1 подобри беа струмичани со што обезбедија настап во Супер лигата.
КК Струмица го задржа петтото место на табелата и се пласира во Супер лигата, каде првопласираните пет екипи обезбедуваат пласман.
Најефикасен на теренот беше Александар Мареља кој реазлизира дабл-дабл учинок со 24 постигнати поени и 10 скокови, од екипата на Фени Индустри најпрецизен беше Балабан со 22 уфрлени поени

дЏанго

Gunslinger
Член од
21 август 2010
Мислења
366
Поени од реакции
791
^ Малку да не утнале? Има уште доста до крајот на регуларната сезона за да се знае кој ќе оди во супер лига

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
^ Малку да не утнале? Има уште доста до крајот на регуларната сезона за да се знае кој ќе оди во супер лига
90% e tocna site protivnici koj se borea za 5to mesto gi pobedija ostanaa use 5 kola vo koj so 2-3 pobedi (2 sigurni ke bidat so pelister i vardar a tuka e i karpos sokoli )
--- надополнето: 16 декември 2013 во 00:03 ---
sepak treba eden kvaliteten play za da moze da atakuvaat za 4to mesto inace ekipata super e uigrana sekoja cest za trenerot bobi petrovski

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Како изигравте со нашиот градски ривал во купот? :D

Член од
17 јануари 2014
Мислења
500
Поени од реакции
159
ако имате слика од кк струмица, ставете ја тука. по можност да е поголема за википедија ми е.

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
959
ако имате слика од кк струмица, ставете ја тука. по можност да е поголема за википедија ми е.

Незнам и пораката дали се испрати... Проби на google има повеке слики од минатата сезона... А ке најдеш слика и од шампионската генерација

Kajgana Shop

На врв Bottom