Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Алекса отиде. :tapp:
Со оглед на тоа што дечишта се палат на лепота и што тие највеќе гласаат, гарантирам дека само најлепшите ќе се пробијат до крај, џабе другиве имаат глас.

Само мене ли ме нервираше снимениот аплауз шо го пуштаа?
Снимениот аплауз логичен е како заплет во индиска/турска серија.:sick:
Водителкава му вика I do....... ти го украде :(:):D
Мислете си вие, се е тоа нивнотото само за пред камери...:icon_lol:

Girl fight :P
lila.jpg

Да испаднеше Александра ќе беше криминал,ќе им отидев нареден вторник и се по список ќе им е*ев.Испаднаа најлошите пеачи реално,се чудам како и уопште стигнаа до овде,ваљда ради Џогани и хомосите.Следна реално треба да испадне Тамара,доста и беше на типката имаше премногу шанси да се докаже.А Чато сањајте дека ќе испадне пред да се стесни кругов на помалце од 8-9 души,гласаат основкиве ко луди.

Конечно Фифи и Џоганката OUT! Ушите ми се расипаа од нив.
Александра Секулич барем е убава, секси и зрачи со харизма. Овие двете ми се промашена инвестиција.

Даниел не ми беше wow, ама ми беше супер. Значи човекот го има изгубено нашиот акцент. И незнам зошто македонците напнуваа да пее на мајчин јазик. Тоа само ми сметаше. Но, се труди и покажа дека го бидува и во ваква песна.
Одлично но, подобро ќе биде доколку си пее на англиски како што си пееше. Го докажа тоа со песната од Бруно Марс.

За Маид, само знакчево ќе го ставам :sick: Имам негативни чувства спрема него и така ќе остане. Спомнаа дека на пробата пропаднал во бината. Па како нема да пропадне кога скока ко оној од Гангнам стајл...или многу полошо.
И зошто Босанциве не го плукаат дека го имитирал Чола? Зашо стварно го имитира...и со глас и се`.
Туку тоа е...само ние го можеме тоа.

Иначе не знам што толку имате против Сонце не ме грее. За мене таа е една од најдобрите песни што излегле во последниве 5 години, а би дискутирала и за последните 10. Зборам нели за поп музика сега.

Иначе и оригиналот на Sve moje zore ја слушнав уште еднаш. Лукијан дефинитивно поубаво ја изведе. Предобро.

Фифи излезе !
tumblr_mgl2h9GVV81rwnim2o1_500.gif

Незнам како само цедето им се расипа ,како не им се расипа и камерата на камерманот кога го снимаше ,таква природна катастрофа е опасна за околината. Фала Жељко (y)

Poodvratno ponasanje od ona na Maid nemav videno. Vrv na seljacizmot. E! Toa e.

Sledna sakam odvratnata Aleksandra da si ide. Top pee, ama undercutot, dopolneto so pirsot na jazik i facite nikakvi, not a winner def.
Najsimpa mi se Doktori, 4U, Tamara, Daniel, Lukijan.
Sve sto ne e ovie 5, treba doma da si ide.

Poodvratno ponasanje od ona na Maid nemav videno. Vrv na seljacizmot. E! Toa e.

Sledna sakam odvratnata Aleksandra da si ide. Top pee, ama undercutot, dopolneto so pirsot na jazik i facite nikakvi, not a winner def.
Najsimpa mi se Doktori, 4U, Tamara, Daniel, Lukijan.
Sve sto ne e ovie 5, treba doma da si ide.
Јас мислам дека треба на илма да и кажат дека е победник и да не ги гледаме повеќе сител .

Ilma dobro pee ama ne e ubava i malecka e.
Da bese barem 15-16, drugo ke bese. Edni brkcinja ne znae da gi izdepilira posto e mala. Buckasta e. Not a winner.
I malion Haris...ne e ubav i uste kako na devojce mu e glasot. Aj na Ilma barem sozrean i e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom