Бодибилдинг суплементи

Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
Си вежбам во домашни услови сакам да зголемам маса, што би ми предложиле да пијам протеини гејнери и од кои и фала многу

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Може не реагираш на креатин како и 30% од луѓето.

:facepalm::facepalm::facepalm:

Ако веќе мастурбираш на статии по Интернет, прочитај до крај, не ги лажи луѓето бе!!!

About 30% of people who take creatine supplements fail to retain significant quantities in the muscle. Only one controlled study has been done to evaluate the long-term (over one month) effects of creatine monohydrate supplementation; more research is needed.

Како бе така лупаш информации кои не се официјални, абе ти појма немаш дечко.
Прекини да сурфаш по интернетот и влези малце по теретаните, измешај се меѓу луѓе да чуеш што ќе ти кажат, а не дома паркетот и го излижа на мајка ти.
Toлку години сум по теретани и со толку луѓе сум бил во контакт што земале креатин и кај сите имало ефект (некој помалце, некој повеќе што е нормално), ама ти се избацуваш со демек факт од некоја си статија као 30 посто не реагирале на креатин.

Имам читано дека 5% од луѓето не реагирале на вежбање интелект. Ти си меѓу нив

Тебе за чистач на вециња не те бива, не за инструктор

Член од
22 септември 2013
Мислења
102
Поени од реакции
50
Dali nekoj probal soda kako preworkout ? ima dosta istrazuvanja sto pokazuvaat deka pomaga vo izdrzlivost ama me intresira dali ima nekoj iskustvo da spodeli :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Ми помага за закрепнување за тоа ја ја користам,а иначе за перфоманси малку потешко.

Член од
22 септември 2013
Мислења
102
Поени од реакции
50
Golema sholja tursko kafe. Bolji pre-workout nema
Za toa znam i go praktikuvam veke :) ama ova e drugo ...sodata pomaga vo neutralizacija na mlecnata kiselina sto se laci vo muskulite i dobra e vo toj pogled ama i dokazano e deka za kratki workouts pomaga .. Kako za HIT ili sprints ili taka nesto :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ме интересира за производов, не е подобро да се зема после вежбање и пред спиење, а не како шо пишува пред и после вежбање ?

Инаку, го комбинирам со ова и со протеин. Исто, ме интересира и за креатинот, бидејќи пишува на празен желудник да се пие, дали е во ред 2 и пол, 3 сати да се земе од последниот оброк ?

Член од
20 јануари 2014
Мислења
24
Поени од реакции
13
Ме интересира за производов, не е подобро да се зема после вежбање и пред спиење, а не како шо пишува пред и после вежбање ?

Инаку, го комбинирам со ова и со протеин. Исто, ме интересира и за креатинот, бидејќи пишува на празен желудник да се пие, дали е во ред 2 и пол, 3 сати да се земе од последниот оброк ?
Пред вежбање не ти треба глутамин ( мое мислење глутамин ти е потребно насабајле, после тренинг и пред спиење )

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.654

Пиј го креатинот насабајле и одма после тренинг, или како шо јас праам - пред и после тренинг. Ти избери.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Dali nekoj probal soda kako preworkout ? ima dosta istrazuvanja sto pokazuvaat deka pomaga vo izdrzlivost ama me intresira dali ima nekoj iskustvo da spodeli :)
Не сфатив овде, се работи за сода бикарбона?

Kajgana Shop

На врв Bottom