GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.840
- Поени од реакции
- 11.872
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Колку дози има во ова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку дози има во ова?
двајсКолку дози има во ова?
Како и секој друг концентрат од сурутка, ништо повеќе ништо помалку.
Бев во Бугарија и тој како ми го препорачаа како нов и најдобар.
Може не реагираш на креатин како и 30% од луѓето.
Dali nekoj probal soda kako preworkout ? ima dosta istrazuvanja sto pokazuvaat deka pomaga vo izdrzlivost ama me intresira dali ima nekoj iskustvo da spodeli![]()
Za toa znam i go praktikuvam vekeGolema sholja tursko kafe. Bolji pre-workout nema
Ме интересира за производов, не е подобро да се зема после вежбање и пред спиење, а не како шо пишува пред и после вежбање ?
Инаку, го комбинирам со ова и со протеин. Исто, ме интересира и за креатинот, бидејќи пишува на празен желудник да се пие, дали е во ред 2 и пол, 3 сати да се земе од последниот оброк ?
Пиј го креатинот насабајле и одма после тренинг, или како шо јас праам - пред и после тренинг. Ти избери.Ме интересира за производов, не е подобро да се зема после вежбање и пред спиење, а не како шо пишува пред и после вежбање ?
Инаку, го комбинирам со ова и со протеин. Исто, ме интересира и за креатинот, бидејќи пишува на празен желудник да се пие, дали е во ред 2 и пол, 3 сати да се земе од последниот оброк ?
Ми помага за закрепнување за тоа ја ја користам,а иначе за перфоманси малку потешко.
Dali nekoj probal soda kako preworkout ? ima dosta istrazuvanja sto pokazuvaat deka pomaga vo izdrzlivost ama me intresira dali ima nekoj iskustvo da spodeli![]()