Бодибилдинг суплементи

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
Колку се плаќа отприлика за суплементи? :D
Кога стварно би имале ценовник би било добро... ама сега за сега е како се расположени некои не се замараат некои се тресат од земја ко кој знае што да е... зависи што среќа имаш :)

Член од
2 октомври 2011
Мислења
194
Поени од реакции
29
Кога стварно би имале ценовник би било добро... ама сега за сега е како се расположени некои не се замараат некои се тресат од земја ко кој знае што да е... зависи што среќа имаш :)

А како се плаќа тоа? Се уплаќа во пошта откако ке стигне пратката или?

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Незнам како воопшто ќе успеете да увезете било каков додаток во исхрана, без соодветна документација за увоз на истиот. Така е според законските регулативи во МК.

D

Deleted member 53418

Гостин
Moze da mi preporacate dobar kreatin monohidrat i dali da go kombiniram so dekstroza ili ne
trebase so gejner ama finansii nema :D imam i multivitamin zemeno plus :D
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 17:37 ---
Moze da mi preporacate dobar kreatin monohidrat i dali da go kombiniram so dekstroza ili ne

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
--- надополнето: Jan 13, 2014 4:37 PM ---
Монохидрат како монохидрат, земи го било кој Micronized да ти пишува. Од биотек последно од кај претседателот го пиев добар беше, ги имам пиено и од дајматајз, ултимејт нутришн, калифорнија фитнес и некојлку дозерки од олимп и ако треба да бирам би го бирал од ултимејт нутришн Crea Pure. Со дектроза да добра комбинација ти е. Декстрозата после тренинг (јас ја пијам по 1 грам на 1кг телесна тежина).

Член од
15 февруари 2008
Мислења
395
Поени од реакции
397
Досега имам пиено два различни микронизирани креатини и не осетив ама баш ништо.
Слични искуства?
Решение?
Алтернатива?

D

Deleted member 53418

Гостин
Монохидрат како монохидрат, земи го било кој Micronized да ти пишува. Од биотек последно од кај претседателот го пиев добар беше, ги имам пиено и од дајматајз, ултимејт нутришн, калифорнија фитнес и некојлку дозерки од олимп и ако треба да бирам би го бирал од ултимејт нутришн Crea Pure. Со дектроза да добра комбинација ти е. Декстрозата после тренинг (јас ја пијам по 1 грам на 1кг телесна тежина).
Купив од Отиум зелениот сеа уште декстроза да најдам само :D

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
Досега имам пиено два различни микронизирани креатини и не осетив ама баш ништо.
Слични искуства?
Решение?
Алтернатива?
Што очекуваш да осетиш ?...креатин е не е асс

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
Очекував дека нема да се замарам со вакви коментари во најмала рака :p
прашањето е на место :) треба да знаеме што очекуваш да осетиш за да некој ти одговори....од монохидрат не би требало ништо ни да осетиш ....

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Што ќе кажете за овој новиот протеин Arnold? Добар е, не е....

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Слични искуства?
Решение?
Алтернатива?
Пробај со бленд креатини, ако и од тоа не осетиш прекини да ги даваш парите на креатин и потоши ги на храна или некој друг суплемент.

Kajgana Shop

На врв Bottom