Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Против Индијана одиш? Крајно ризично... у каква страшна форма се брат мислам дрим тим да направат од цела лига тешко да ги добијат Индијана... подобро според мене +198коша да се изигра Голден си оди над 100 како од шала, Индијана такоџе често одат над 110...

јас па минус ја изиграв:pos:...што значи пишете си ја плус 100% е сигурна

јас па минус ја изиграв:pos:...што значи пишете си ја плус 100% е сигурна

И јас мислам дека ке излезе минус, ГС може да изигра страшна одбрана, Игудала на Џорџ, Богут на Хиберт, нема да им биде воопшто лесно на Индијана. Е сега се зависи од темпото со кое ќе се започне натпреварот. Ако се распуцаат тројки на почетокот Кари и Томпсон ќе оди +. Јас ја играв 1 пошто ГС имаат појаки шутери и знаат да играт добра одбрана против силните тимови. Едино ми е страв од Вест кој е далеку посилен од Ли и може да го отсече тотално, и од Стивенсон кој е во страшна форма моментално. Барем тоа е мое мислење, а и навивачки си ја играв 1 пошто многу симпатичен тим ми се ГС.:D

Ај некој играч на БетСити да ми појасни ако може.
Го имав Палмарсон да даде 6 гола, ама Палмарсон изигра само 18 минути и се повреди и не влезе повеќе во игра...
Турнат сум или коефициент 1?

Ај некој играч на БетСити да ми појасни ако може.
Го имав Палмарсон да даде 6 гола, ама Палмарсон изигра само 18 минути и се повреди и не влезе повеќе во игра...
Турнат сум или коефициент 1?

турнат си...

Австрија - Шпанија Н2 5.5
Данска - Унгарија Н2 -5.5
Македонија - Исланд Н1 4.5
е вака ми е ливчето и сеа што е финтата со Шпанија, зашто нема - како кај Унгарија :unsure:

е вака ми е ливчето и сеа што е финтата со Шпанија, зашто нема - како кај Унгарија :unsure:

Зошто Данска и Шпанија се фаворити

Значи да ги фатиш треба Шпанија со 6 разлика да тепа а Данска да не тепа со 6 разлика:)

Нема минус затоа што Данска е фаворит и со хендикепот започнува утакмицата 0:5.5, a во другата утакмица Шпанија е фаворит и започнува со 5,5:0

Зошто Данска и Шпанија се фаворити

Значи да ги фатиш треба Шпанија со 6 разлика да тепа а Данска да не тепа со 6 разлика:)

ма тоа го знам али зашто едноставно не е Н2 -5.5 а Унгарија Н2 5.5 ко за МКД што е
збунувачко у секој случај

ма тоа го знам али зашто едноставно не е Н2 -5.5 а Унгарија Н2 5.5 ко за МКД што е
збунувачко у секој случај

Во Бетсити е така ко што викаш и пологично е така, во другите хендикепот го додаваат на домакинот т.е. ако е 5.5 значи домаќинот започнува со 5.5:0 предност, ако е -5.5, домаќинот почнува со негатива...
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 20:03 ---
Кливленд дрва, 12 поена 2/4 против Далас кој воопшто не игра одбрана цц....

Ајде кајгано помогни :D Нека проработи магијата..
Псв - Де графшап - ГГ
И Метц - Кретеил 2+
Ајмооооо!

Билбааоо , маматааа ... 1X ли бе... 1.0001 коефициент .. двознак пишав после година и 3 дена... Кајгана прв пат барам магија од тебе.
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 23:34 ---
Билбааоо , маматааа ... 1X ли бе... 1.0001 коефициент .. двознак пишав после година и 3 дена... Кајгана прв пат барам магија од тебе.

Its Working .. its working , kaygana magic is really working....:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom