Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки !! се гледаме 2ро коло,ако не грешам :D

И да ве поздравам како шо е редот :P Не се палете одма:icon_lol:
zn5sgh.jpg

Ајде честитки КОНЕЧНО :icon_mrgr:
Како за почеток сакам да го видам Хаџиевски на кормилото, клубот да има свои простории, да се изгради тренинг центар вон градов кој може да го користат и другите екипи во кои е газда Самсоненко и секако нови бекови :icon_lol:
Самсоненко сериозно си ја сфатил работата, СЦ Јане Сандански не е мала инвестиција и ќе биде дом на ЖРК и РК, може нешто слично ќе очекуваме и за ФК.

Ми се чини ако го земите Ѓоко за тренер сте го направиле клучниот чекор, и исто како моја честитка нека биди да работите паметно и долгорочно.

Б О М Б А

И повторно пред сите.

Најава:

Во догледно време, се започнува со изработка на проект за изградба на стадион ( 10.000 гледачи ) и тренинг комплекс на ФК Вардар.
Локацијата е Јане Сандански, кај новата сала.

Тоа се најавите до кои доаѓа ЦЦС, а невериците и сомнежите можат да започнат веднаш.

^ Дел од желбите на @Коњаникот стигнаа до Самсоненко:icon_mrgr:

Ајдееееее :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
стадиооон тоаааааа најголемата желба ми беше ова. Замислете кое ебење ќе биде две главни со по 3000 души и две странични со по 2000 души со трибини до терен мераци. :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Плус втората најголема желба еден од Чеде или Ѓоко да ни биде тренер :drk::drk::drk::drk:

Може да се стави една анкета на темава да се договориме у која кафана ќе се иде :sneaky:

Stadioncevo ke bide taman mislam 10 000 ko juve sto igra na toa stadionot :)

Daj boze da bide so 4 tribini i bliksu do terenot mn podobro ke bide toa :)

Мило ќе ми биде ако имаме сопствен стадион, без атлетска патека блиску до терен, со не многу голем капацитет, ама некако и жал ми е бе да се селиме од Градски, сепак цел живот го бодриме Вардар на Градски, се плашам да не не биде тоа, тоа, кој знае ќе видиме :)
Кога ќе се собираме? :icon_mrgr:

(n) Уопште не ми се свиѓа локацијата на стадионот. Се радувам за комплексот , ама за стадионот не. :(

Мене искрено ми се сфиѓа локацијава. Поради тоа што сепак е на урбано место и не го сместија по селава надвор од Скопје, а во центар искрено и нема каде да се изгради стадион (ако грешам поправете ме) .... незнам како е накај Карпош со површини за градба на вакво нешто ... ама сепак Аеродром за мене е боље (поблиску ми е :P )

(n) Уопште не ми се свиѓа локацијата на стадионот. Се радувам за комплексот , ама за стадионот не. :(

Е де бе....сите желби не може да се исполнуваат.
Мене ми одговара кај мене у двор да го изградат.....:P

Абе убаво си пишав јас, ама не знаат да читаат :D
Екипиве ширум Европа си имаат спортски комплекси (не стадион, туку тренинг центари, фитнес сали, помошни терени, кујни, па и академии за млади фудбалери), ама тоа не значи дека треба нов стадион да се изгради :D
Плус локацијава СМРДИ :icon_mrgr:
Кај го забутка ракометниот клуб, сега и овие ќе ги носи натаму...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom