Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Аха, шо збориш? Ај да те информирам дека Стопанска банка веќе има блокирано секакви преноси на средства до и од Skrill покрај сите странски обложувалници, денес Ставрогин кажа и за Нетелер блокирале..... Што ќе ги спречи и тутунска и унибанка да блокираат? Нема што они да контролираат трансакции, се става на Црна листа секоја можна трансакција и чао бела.
Човече...сите поголеми кладилници имаат опција за депозит од многу различни e-wallet страни....Зошто баш скрил, и тоа го потенцирав во постот погоре. Има и други по-непознати што едноставно поминуваат под радарот на нашиве... Неќам да се фаќаме на инает, искрено се надевам дека нема да испаднеш во право, и искрено верувам дека кога е во прашање интернетот, секогаш ќе има начин да се заобиколат вакви контролирања.

Edinsyveno resenie ke bide prijatel/rodnina od stranstvo (preporaclivo od UK) da napravi akaunt na kladilnicata i na skrill,pa od vasiot skrill da prefrlate pari na negoviot i da se koristi vpn za da se logirate na kladilnicata.

Кажете ми вие тенис што пратите за Џоко ( 3-0 точен резултат ) и за некои други што како инфото е добредојдено :свиркам:

Провајдерот можеш да го избегнеш без проблем, тие што се разбираат знаат на што мислам. А што се однесува до парите можеш без проблем да ги симнеш на твоја сметка од некој e-wallet а не од онлине кладилница.Ке биде зезнато но не и невозможно :)
Плус доволно е да имаш некој познат од Србија, Бугарија, Грција кој може услуга да ти направи да му префрлиш пари на негов акаунт на манибукерс он само да ги симне :) Се разбира зборувам за луѓе што играат на посериозна сума на пари

Брат ако сакаат да забранат ке забранат, нема тука прокси мокси, ништо нема да ти помогне, само ке добиеш мејл од онлјан кладилницата каде имаш акаунт дека акаунтот ти е затворен, и нема веќе да можат да се отвораат нови акаунти
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 19:33 ---
Дај бе не ме заебавај....како може да биде блокирано повлекување од скрил АКО се од обложување парите ? Да не мислиш дека нашиве банки при секоја трансакција на повлекување пари од скрил ќе бара од нив извештај од каде стигнале парите ? ни практично, ни теоретски изводливо. Ама ај да речеме дека ќе биде така....Ќе блокираат и останатите ? Нетеллер...и ред други... ?
Глупости зборувате и без потреба паники кревате....како досега така и од сега, со мали заобиколувања.
Тој шо сака да се клади на нет, ќе треба да смени една работа и тоа е се...
Според паникава шо ја гледам околу целава работа чоек да помисли дека се разговара за пренесување дрога преку граница...

И да не бидам погрешно сфатен... тотално сум против овие срања од владава, и било какво чепкање/регулирање во интернет просторот, башка кладилници. Ќе си го добијат кога тогаш...
ај објасни како ке смениш само една работа и ке можеш да се кладиш ?

На скрил да правиш картичка? Не си комплицирај, ако не сакаш данок 2.5 повлекувај со банкарска трансакција , јас повлеков така еднаш 50еу е минимум , за точно 1 недела стигнаа... само што беше пред 2 години тоа да не прават сега проблем банките.... инаку слободно пишувај у подршка меилови на спрски па можеш и на македонски , многу се фер досега 2 пати ми имаат праќано бонуси како извинување за технички грешки .. друг пат ми имаат згрешено 3 пати зголемена добивка од таа што требаше да ја имам... никому ништо :) .. ама па коефициентите па и понудата за кошарка и видови на игра се тапа ..

http://it.com.mk/makedonija-k-e-gi-...gri-na-srek-a-vo-koristi-na-lokalna-lotarija/ ова го прочитав денес и ме ставија во мисла дали да ставам пари на интернет или да почекам. Овие нашите се луди максимално, ни начукаа данок тука, не оставаат да се кладиме надвор ова е се башибозук.

Иначе како да разбијам малер упм барем 10% од овај да имам среќа цццц, тикетов го сретнав сега на фб од детенце е уплатен tiket.jpg
на оваа сумa 10% данок 1000 еври отидоја :( али ајде 9 бона пак во џеб :cuc:

http://it.com.mk/makedonija-k-e-gi-...gri-na-srek-a-vo-koristi-na-lokalna-lotarija/ ова го прочитав денес и ме ставија во мисла дали да ставам пари на интернет или да почекам. Овие нашите се луди максимално, ни начукаа данок тука, не оставаат да се кладиме надвор ова е се башибозук.

Иначе како да разбијам малер упм барем 10% од овај да имам среќа цццц, тикетов го сретнав сега на фб од детенце е уплатен
на оваа сум 10% данок 1000 еври отидоја :( али ајде 9 бона пак во џеб :cuc:

во секој случај данокот го фаќаше,добивката е над 10 000 МКД

да не паничам, ама не ми отвара betfair има некој ваков проблем?

Ќе излезат ли Томас,Палмарсон со 3,5 или Хансен да го играме со 4,5 :)
Дај некој шо прате ракомет повеќе да каже реално ?

нормално дека ќе испаднат 5 и 8, од бог дадени се тие :icon_lol:
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 20:16 ---
Демек лагано + треба да влезат? или - ? :cautious:

+ нормално, само што сега дури се враќам да ти реплицирам..инаку си испаднаа лагано 5 Томас а Палмарсон 8.

Брат ако сакаат да забранат ке забранат, нема тука прокси мокси, ништо нема да ти помогне, само ке добиеш мејл од онлјан кладилницата каде имаш акаунт дека акаунтот ти е затворен, и нема веќе да можат да се отвораат нови акаунти
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 19:33 ---

ај објасни како ке смениш само една работа и ке можеш да се кладиш ?
Незнам бе шо е толку несфатливо...прокси човече прокси...
Прокси ќе функционира се до моментот кога од тие онлајн обложувалници ќе забранат регистрација на нови членови од нашава држава. Ајде сеа нека се крене паника и дека ќе ги банираат сите постоечки јузери шо ги имаме таму....
Еве еден емаил од лани од бвин.
Dear affiliate partner!​
Please note that due to commercial reasons, as of 30.04.2013, we will no longer be accepting new traffic for any of our brands from the following countries:​
Argentina, Armenia, Belarus, Brazil, Colombia, Croatia, Cyprus, Finland, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Macedonia, Poland, Romania, Serbia, Slovenia and the Ukraine.​
Please remove all relevant bwin.party marketing materials from your website by 30.04.2013.​
Commission on existing traffic in these markets will continue to be paid according to our Standard Terms and Conditions.​
We thank you for your co-operation and would like to apologise for any inconvenience that these changes may cause.​
Should you have any queries, please contact us at:​
All the best,​
Your bwin.party partners team​
This move only affects new signups for bwin.party. Existing players will not be affected by this change.
This is one of many recent moves by bwin.party to change their player base. The company dropped the top tier of their VIP program on March 31, 2013. The bwin.party affiliate program has also been dropping affiliates or reducing their commission rates if new depositing players are not consistently being referred. This change has not affected affiliates under PAS. The company also has new online poker software under development that is aimed towards recreational players, which has become the theme for bwin.party.
Bwin.party also announced news in Belgium today. The group received a license to operate in the country under the bwin brand name. The new website for Belgians is bwin.be. The Belgium market is not ring fenced like France, Italy and Spain are but the country does require licensing to offer online gambling.
Повеќе тука...
Сега појасни ли се некои работи... ? еве да ти потврдам и дека сеуште ми е функционален акаунтот на бвин, пред 1 месец ставив пари преку скрил таму.

Забраната шо можат нашиве да ја воведат, е да им наложат на сите интернет провајдери да ги блокират овие сајтови. Тоа рековме се решава со прокси. Шо те кошта да си отвориш акаунти на 2-3 онлајн обложувалници совреме, за секој случај ако се воведе и следниот чекор - забрана од онлајн обложувалници за регистрација на нови акаунти од нашава држава.

Како моментално што не ти даваат од стопанска, комерцијална банки да ставаш пари на манибукерс (не сум пробал лично читам од членови тука) така ќе забранат и тутунска, уни и уште некое што бива, и што праиме после ?

Ај ако сака некој шо се разбира тенис нека ми каже мислење за овие
Mayer - Janowicz 1
Chardy - Ferrer 38,5> +
Bedrych - Dzumhur 28,5< -

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom