https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1581-8258850-1153
Може да влезе и виљареал x-1 вечер ? ако се можи мислам не барам многу де...
Може да влезе и виљареал x-1 вечер ? ако се можи мислам не барам многу де...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мамето пингвинско да им го ебам само за еден проклет ебан гол.
Ништо работата, вие што пратите тенис дајте нешто за вечер.
@Stefan-kobe фала за тие вчера што ги даде уште Макарова/Веснина ги чекам да победат за да бидам добитен, нема беклим со најмал коефициент да ме заебат 1.15.
затоа има онлајн кај нив да играш само многу брзо лимитираат а имаат такви поклони еден куп..
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 14:52 ---
по 3.5 на Томас и Палмарсон дале![]()
Епа исто ќе играм и јас..со среќаЕпа ќе го врзам Томас со Mayer - Janowicz 1 и Fognini - Querrey 3,5+ сета![]()
13:00 OMSK : Spartak M. 1 @ 1.35
14:00 Tractor : Salavat Ufa X2 @ 1.47
14:00 Yekaterinburg : Dinamo Minsk 1 @ 1.40
16:00 Niznekamsk : Magnitogorsk 2 @ 1.65
19:00 AIK : Vaxjo 2 @ 1.95 X2 @ 1.33
Бирајте...
ОМСК се борат за плејоф а блиску се, последната само 1 бод земаа против Медвешчак сега би требало без проблем да испадне 1 или со хендикеп да се игра против Спартак Москва кој се у финансиски проблеми и му бегат важни играчи плус и голманот му избега така да немат никаква шанса против ОМСК...
Трактор се без првиот голман и уште неколку важни играчи а и онака му е дупка одбраната...Уфа у гости играат малку одбранбено...мислам дека и двојка че влезе ама посигурно Х2 а и не е лош коефициентот.
Јекатеринбург последните 5 утакмици дома ги победиа, и од последните 13 дома 11 победени...Динамо Минск се катастрофа, последните се на табелата и пред 2 дена изгубиа од Југра 6-0.
Низнекамск се 12ти со 47 бода и шанси за плејоф ногу слабо...Магнитогорск се 3 со 88 бода се борат за 1 место ама не ми е нешто сигурна ваа утакмица.
АИК се последни со 39 бода, од последните 10 утакмици дома само 2 победиа, слаби се и последните 4 утакмици дома ги изгубиа...Ваксјо се у ненормална форма, 3ти се, од последните 10 утакмици имат 9 победи, последната а сокинаа Скелефтеа 0-6.
Секаде е паднат коеф. на Австрија изгледа. И мене ми ја уплатија @1.65 во ЗК пред саат време ..Шо е финтата Моцарт 1,65 коефициент за Австрија, Спорт Лајф и Копачка 1,85, 1,9