Македонија - Австрија [ 16.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Македонија

Гласови: 79 60,8%
  • нерешено

Гласови: 6 4,6%
  • Австрија

Гласови: 45 34,6%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај баш се вкртуваме со најтешката група :(
Немаме шанси во таа група има да не згазат.

Колку се врти тркалото, некни Борис пцуен сега цар :cuc:

Ама што ве чуди ова?

Некни Борко беше катастрофа. И он, и одбраната. Денеска Борко имаше 19 одбрани, но мора да се напомене дека и одбраната беше на ниво! Особено ме изненади Столе у одбрана, ги јадеше, на Силаѓи му го зема детството! Велко пак слабо, но затоа Ацо изигра и за него.

Единствено патевме у одбрана при нивните акции кога го форсираа пикерот и кој остануваше сам против Георгиевски, а Џомба нема теорија сам да го задржи. Но затоа Борко му спушти 2 зицери на ќелавиот. :D

Од игра :
Манасков 2/4
Лазаров 3/8
Ангелоски 3/5
Миркулоски 2/7
Пецакоски 1/5
Георгиевски 2/5
СТОИЛОВ 4/4

Него како рече Маринович.Кире не е играч од калибарот на Хансен:pos::pos:.Епа другарче те поздрави Кире бананамен:icon_lol:.

Каде се тие 45 гласачи песимисти дека Австрија ќе победела

Еве сум јас, инкер праев.

Уште не ми е јасно зошто му дадоја на Манасков пенал да шутка ?

И коментаторот :facepalm:
Австрија со играч помалку, тие дават гол, овај вика „и Австрија постигнува гол со играч помалку“ :facepalm:. Македонија е со играч помалку бе теле.

Манасков,Гоце и Пецаковски за колку-толку да си го ‘‘обелат‘‘ образот нека им го испушат на Кире и на Борко.

Ајде бе редно време е сеа да им вратиме и на Маџарите и на Исланѓаните за сите порази досега :D. 3то место оптимистички, а 4то реално би требало да бидеме во втората фаза.

Утакмицава - држ - не дај. Пак Борко си брани, а овие одвај 20 гола даваат. Манасков потврдува по којзнае кој пат дека е муле, теле, прч итн.

Да не си фантазирам,али добро би било да плеснеме некој од нареднава група :D Унгарија не сум ги глеал,али според картониве и исклучувањата,ми делува како многу да тепаат мамето нивно :D 7 исклучувања со Шпанија,со Исланд 8 исклучувања и црвен картон :D

Ако сакаме шанси за добар резултат, мора Ојлески да стартува лево иначе со овај инвалидов џабе и Прибак ако игра :P

Од игра :
Манасков 2/5
Лазаров 3/8
Ангелоски 3/5
Миркулоски 2/7
Пецакоски 1/5
Георгиевски 2/5
СТОИЛОВ 4/4

Крилата... :place: Значи стварно не знам, на што сме со нив. Некад викаме дека не им даваат доволно топки, но кога им даваат утињаат зицери. МОРАШЕ Олјески да игра пичка му материна, Обрван е многу млак на измени. Прошлата Борко го остави цела, сега Манасков и Пецаковски. Пецаковски беше катастрофа, а Бранче имаше 3/3 тогаш, овој го закова на клупа за да игра Пецако... :confused:

За Миркуловски лаже статистиката, се изнапромаши стандард, али стандард и со Столе ги изнудија сите седмерци и исклучувања.

Бранко се здиве! :vozbud: Ама на Сител не смеат да го спомнат името Бранко во позитивна конотација, па затоа Ников не го пофали. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom