Македонија - Австрија [ 16.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Македонија

Гласови: 79 60,8%
  • нерешено

Гласови: 6 4,6%
  • Австрија

Гласови: 45 34,6%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вредеа сите изедени лајна после Чешка.

:vozbud:
randy_marsh_ectoplasm.jpg

Колку се врти тркалото, некни Борис пцуен сега цар :cuc:

Каде се тие 45 гласачи песимисти дека Австрија ќе победела

Све да им ебам 10 мин нозете ти се тресат...како го оставија толкав агол да има не ми е јасно уште.

Премногу слаба игра, премногу досаден ракомет без никаква идеа , му тргна на Борко секоја чест за денес ( да се надеваме и вака ке продолжи и во наредните натпревари и да оправда тоа што јадевме г.... за него), за Лазаров и Столе нема шо да ко ментирам се знае, Миркуловски добро изигра не постигна можи голови ама беше клучен играч мора да признаеме, ( само колку пенали и по 2 мин ни направи) ама штета немаше кој да искористи... Манасков нула како и секоја утакмица, ама славата сеуште од таткому стои и игра скоро цела утакмица иако треба да не е меѓу стартните...
- Во еден момент ко заводија Австрија толку се изнервирав и посакав да изгубат Македонија затоа што не заслужија да одат понатаму!!
Моја статистика за денешниот натпревар !

Кога почнува вторава фаза ? Прееска никој не ми одговори :D

Вака на хартија се освен први две места на Данска и Шпанија би било изненадување. Е сега нас ни останува да се бориме за 3то место што би било голем успех, ама вака некако најреално ми изгледа четвртата позиција за нас.

Е СЕГА ОВА МОЖИ ДА СЕ СЛУША, А НЕ НЕКНИ ЗА СО ЧЕШКА !!!! :pos: :vozbud:

Борко сам дали знае као ги одбрани пола од топкиве.Браво за кире,столе и миркуловски :) добри се константно на првенствово.

Не посака среќата сега и најбитно е дека поминавме.

Кога почнува вторава фаза ? Прееска никој не ми одговори :D

Вака на хартија се освен први две места на Данска и Шпанија би било изненадување. Е сега нас ни останува да се бориме за 3то место што би било голем успех, ама вака некако најреално ми изгледа четвртата позиција за нас.

Сабота

Koлку умрен коментатор еј , да беше некој друг фанатичен коментатор имаше небово да се отвори , КИРЕ ДИЈАМАНТУ МАКЕДОНСКИ:cuc:

Калински?

Душа напатена Миркуловски, секоја чест на борбеноста, го убија од мавање ама дека изнуди све што можеше не може никој да спори. Манасков е недораснат за вакво натреварување. Сите други капа доле.

Така е брале среќа и нивниот голман немаше ниту една одбрана па ние клававме голови онака од шала.

Тој па нивниот голман и не беше ништо посебно,нашиве ракометари скоро секој трет удар им беше во неговото тело.Па пробуваа со лобувања,со млаки удари.Абе земи рогни му ја топката у цвикерите нека си ебе мајката.Го напраивме вечерва светска класа голман.

Една ебана асална акција немавме,на моменти изгледавме ко изгубени у свемир,тие 8 минути без даден гол доволно кажуваат,среќа што беа расположени Борко и Кире,иначе го ебавме ежот.

Манасков и тој црвенокосиот вечерва очајни,врв на очајот беа двајцата.Стоилов у одбрана добар,мада неколку пати му избега тој што требаше да го маркира и постигна лесни голови.

Ако играме вака и следната,да утнуваме зицери и чисти шанси за лесни голови,тешко нас ќе биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom