Македонија - Австрија [ 16.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Македонија

Гласови: 79 60,8%
  • нерешено

Гласови: 6 4,6%
  • Австрија

Гласови: 45 34,6%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ни било пишано дечки да гледаме мирна завршница. Јебеш га 20 години само инфракт завршници има, дали кај жени, дали кај мажи небитно. Али убавината е во тесната победа. КИРОООО љубим те у дупе, за светец треба да те прогласат у ракомет кај нас. Со златни букви да те изграфираат под мудата на букефал.

Кое теле е овој Манасков не ми се верува, последниов напад како излета како дете од четири години

Ај сеа сите што ги пцуевте да одите до Данска и на сите запотените курови да им ги испушите. Кире незнаел да игра , а Борко бил лош голман хаха.
Да се пласираме на првенство за бочање и за тоа експерти ќе станете..

5mpf.jpg

За драматични завршници сме експерти...
Огромно браво за Борко (y)

Борко да не беше вечерва на дроги,лесно ќе го лапневме од Австријците :)
Така е брале среќа и нивниот голман немаше ниту една одбрана па ние клававме голови онака од шала.

Не ни било пишано дечки да гледаме мирна завршница. Јебеш га 20 години само инфракт завршници има, дали кај жени, дали кај мажи небитно. Али убавината е во тесната победа. КИРОООО љубим те у дупе, за светец треба да те прогласат у ракомет кај нас. Со златни букви да те изграфираат под мудата на букефал.
Остана ли нешто од кикириките или ги смува сите од нервоза?

Ставрогин братче фала ти многу шо ме спаси мене од главниот муабет у темава :icon_lol:

Мислам дека оваа утакмица ја одлучи фактот што повеќето од нашата репрезентација играат во шампионска лига а и континуитетот на меѓународен план.

И така ви викам преживеав уште една драма,само не знам до кога,ќе можем да го издржим ова.

Од што ме тепа дамла јас сум изгледа единствен што ракомет гледа на форум :)

Koлку умрен коментатор еј , да беше некој друг фанатичен коментатор имаше небово да се отвори , КИРЕ ДИЈАМАНТУ МАКЕДОНСКИ:cuc:

По завршување на првенство сите пред влада, споменик на Киро на плоштад. Која играчина си ти бе мајсторе, каква класа. Ваков играч еднаш се раѓа!!!

АУУУУУУУУУУ УШТЕ МИ Е ПРИТИСОКОВ 100-ка ем 60-ет

Боркооооооооооооооо, Киреееееееееееееееееее толку знам да кажам. Ве сакам момци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom