Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке вежбамо и граматику успут сс ракиџиски приборМатич, Иванович, Видич, кој ве научи вака да пишувате бе или па можда во мода е сега Ч- то, научете се веќе еднаш ИвановиЌ, МатиЌ, ВидиЌ...
Го заборај ЧичаритоНема што да бараат Утд во Лондон оние нека бараат на друго место.
Не ги плашел Хазард , напротив он ќе им даде гол . Кагава подобар од Хазард , напротив Кагава 3 чисти нема . Мата нема да игра против Утд , напротив ќе игра ( мора пак да им даде гол ) . Мојс не е тип на трењер што може да биде на клупата на Утд , не му оди се гледа и се е видено , еден си беше Фергусон и незаменлив . И згора па на се не се знае Мурињо што ќе направи , може Шурле да игра прв состав не се знае .
И кај даваат сите точни резултати еве еден и од мене 30-0 исто ко на PES
Само тројца играчи се сериозна закана за Челзи , Евра што игра неверојатно зошто сум го гледал ( не е важно дека е бек човекот може и да изненади во напад ) , Руни ( од овој се може да се очекува ) , Валенсија ( типов од кога дојде во Ман Утд со онаа намуртенана фаца цело време ме плаши ) и кога играл Ман Утд против Челзи секогаш сум очекувал дека тој ќе биде причина за гол .
И за крај Виваааа ла Тореситааа ! ништо чудно да дади гол![]()
Нема што да бараат Утд во Лондон оние нека бараат на друго место.
Не ги плашел Хазард , напротив он ќе им даде гол . Кагава подобар од Хазард , напротив Кагава 3 чисти нема . Мата нема да игра против Утд , напротив ќе игра ( мора пак да им даде гол ) . Мојс не е тип на трењер што може да биде на клупата на Утд , не му оди се гледа и се е видено , еден си беше Фергусон и незаменлив . И згора па на се не се знае Мурињо што ќе направи , може Шурле да игра прв состав не се знае .
И кај даваат сите точни резултати еве еден и од мене 30-0 исто ко на PES
Само тројца играчи се сериозна закана за Челзи , Евра што игра неверојатно зошто сум го гледал ( не е важно дека е бек човекот може и да изненади во напад ) , Руни ( од овој се може да се очекува ) , Валенсија ( типов од кога дојде во Ман Утд со онаа намуртенана фаца цело време ме плаши ) и кога играл Ман Утд против Челзи секогаш сум очекувал дека тој ќе биде причина за гол .
И за крај Виваааа ла Тореситааа ! ништо чудно да дади гол![]()
Валенсија закана?Се гледа оти не си го гледал Манчестер од 2011.
Валенсија закана?Се гледа оти не си го гледал Манчестер од 2011.
И како тоа Кагава немал 3 чисти?
Па реално и Евра годинава, некако...
Него, дај нека каже дали е сигурен за Торес, да знам да ја пуштам точен 3-0 со стрелци и да си спијам викендов![]()
Валенсија е труп веќе 2 сезони, нема упатено точен центаршут 100 години, сите му ја научија финтата и цело време е блокиран.Па зошто па да не е закана за да развие напад и да биде асистент за некој во нападот . За Кагава не зборам многу направив само споредба во врска со Хазард а ако го споредбам со Хазард тогаш стварно нема 3 чисти, а згора на се што има да го гледам па Ман Утд , не навивам за него
![]()
Редно е да ни покажеф дечки у црвено дека навивамо за праф тим, за име, за историју, бренд кој никад нема да умре
Едн е Јунајтед, а вештачки руско/катарски спонзоруше од тимови ги има како споменици у Скопје
Тачан резултат 2 - 3
@pixa да гу глеамо заедно, мас да ти га изваду сфински ја на тебе сс црвен сол одозгора?
Не се тагнуе мора да те цитирам за да га прочиташ овој
Ке вежбамо и граматику успут сс ракиџиски прибор![]()