Дим4е
NZT-48, want some?
- Член од
- 24 октомври 2007
- Мислења
- 7.285
- Поени од реакции
- 8.462
Сеа на нас треба ремет да ни маваат, со право.И ние со судбината Понеделник- Среда а?
За тоа одлајкнати ми се тие страни на фб уште од многу одамна...
Сеа на нас треба ремет да ни маваат, со право.И ние со судбината Понеделник- Среда а?
За тоа одлајкнати ми се тие страни на фб уште од многу одамна...
на кеј од кај жабарот до александар палас... if you know what i meanАбе а со тренинг кампот, што решивме кај ќе го градиме????
Какво продолжување, тоа може да се нарпави , пред да заврши крајниот рок, а не сеа одкога истече рокот и видоа нема никој , готово овој оглас пропадна, сеа нареден ќе има, али во телграф пишуваше дури летоска тоа.Лико и ЦЦС сеа па убедуваат демек ќе се продужел рокот на повикот,ако може да се продужи кога е затворено ЛОЛ )))
Може да се отвори,не е проблем тоа,може они и сред сезона да добијат понуда и смена на управа,нормална работа тоа си е,како фирма е ова,така размислувај од тој аспект ....Какво продолжување, тоа може да се нарпави , пред да заврши крајниот рок, а не сеа одкога истече рокот и видоа нема никој , готово овој оглас пропадна, сеа нареден ќе има, али во телграф пишуваше дури летоска тоа.
Еј кој засилувања ќе ги носите од Русија? Колкав ќе ви биди буџетот со Гаспром? Каде на припреми? Колку ќе ве коштат припремите? Кој ќе биди најголемо засилување за вас? До кај е спортскиот комплекс ?Нека го задржат Стојков како знаат и Ивановски доста ни се за титула. За другото понатака
Вие дијаспорците имате капитал по 500 илјади долари у банка. Имате куќи шо ви вредат по милион евра. Соберете се пичка му матер 15 души по 200-300 илјади долари да уложите. У сезона ќе се наместат 5 -6 утакмици ќе ги извадите.Нека го задржат Стојков како знаат и Ивановски доста ни се за титула. За другото понатака
Да ни дадеа барем вазелинче, помалце болно да беше.
Вие дијаспорците имате капитал по 500 илјади долари у банка. Имате куќи шо ви вредат по милион евра. Соберете се пичка му матер 15 души по 200-300 илјади долари да уложите. У сезона ќе се наместат 5 -6 утакмици ќе ги извадите.
И дај преку куров веќе најди ми некоја жена од таму да ме земе да се макнам од државава, ќе испоцркаме од нервози.
Дека FARANG не искоби, им се смееше на битолчани, сега некој од нас ќе му даде трансакциска да пушти пари, на негов рачун да се избедираме уште толку.Najkrivo mi e za kafanata u pm...
Еј кој засилувања ќе ги носите од Русија? Колкав ќе ви биди буџетот со Гаспром? Каде на припреми? Колку ќе ве коштат припремите? Кој ќе биди најголемо засилување за вас? До кај е спортскиот комплекс ?
Овие прашањата сакам ти да ги одговориш, не некој друг член оти сите си беа мирни ко имавме (и уште имаме) проблеми со клубот и партијата која не го дава, а ти продаваше мадиња за бубрези и се знаеше од острејлија.
Нека ти биди ова ум за друг пат, да не се ситиш на туѓата несреќа. Позз од магливата Битола до сончевата Аустрејлија.