Фан Клуб: Вардар

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
И ние со судбината Понеделник- Среда а?:D

За тоа одлајкнати ми се тие страни на фб уште од многу одамна...
Сеа на нас треба ремет да ни маваат, со право.

Ф

Флеш

Гостин
Лико и ЦЦС сеа па убедуваат демек ќе се продужел рокот на повикот,ако може да се продужи кога е затворено ЛОЛ :) )))

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Лико и ЦЦС сеа па убедуваат демек ќе се продужел рокот на повикот,ако може да се продужи кога е затворено ЛОЛ :) )))
Какво продолжување, тоа може да се нарпави , пред да заврши крајниот рок, а не сеа одкога истече рокот и видоа нема никој , готово овој оглас пропадна, сеа нареден ќе има, али во телграф пишуваше дури летоска тоа.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Samite meduimi se krivi za ova, nikoj drug ne e. Za zal taa e taa sudbina nasa nie i pelister ista sudbina. Ali toa e sami sme krivi so se palime pred vreme. Na neroden Petko kapa mu kroime :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Може дасе објави нов оглас со подобри услови, а да се продолжи нема логика. Сигурно некој не тргнал да даде понуда па се заглавил во сообраќај :facepalm:

Ф

Флеш

Гостин
Какво продолжување, тоа може да се нарпави , пред да заврши крајниот рок, а не сеа одкога истече рокот и видоа нема никој , готово овој оглас пропадна, сеа нареден ќе има, али во телграф пишуваше дури летоска тоа.
Може да се отвори,не е проблем тоа,може они и сред сезона да добијат понуда и смена на управа,нормална работа тоа си е,како фирма е ова,така размислувај од тој аспект ....

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Вори е длабоко разочаран, ништо од функцијата. :place:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Нека го задржат Стојков како знаат и Ивановски доста ни се за титула. За другото понатака
Еј кој засилувања ќе ги носите од Русија? Колкав ќе ви биди буџетот со Гаспром? Каде на припреми? Колку ќе ве коштат припремите? Кој ќе биди најголемо засилување за вас? До кај е спортскиот комплекс ?
Овие прашањата сакам ти да ги одговориш, не некој друг член оти сите си беа мирни ко имавме (и уште имаме) проблеми со клубот и партијата која не го дава, а ти продаваше мадиња за бубрези и се знаеше од острејлија.

Нека ти биди ова ум за друг пат, да не се ситиш на туѓата несреќа. Позз од магливата Битола до сончевата Аустрејлија.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Значи во Вардар доаѓаат Даниел Георгиевски, Тричковски, Дејан Блажевски, Глигоров, Шиков.. уште некој на повидок или толку овој преоден рок ?? :(

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Да ни дадеа барем вазелинче, помалце болно да беше.

Нека го задржат Стојков како знаат и Ивановски доста ни се за титула. За другото понатака
Вие дијаспорците имате капитал по 500 илјади долари у банка. Имате куќи шо ви вредат по милион евра. Соберете се пичка му матер 15 души по 200-300 илјади долари да уложите. У сезона ќе се наместат 5 -6 утакмици ќе ги извадите.

И дај преку куров веќе најди ми некоја жена од таму да ме земе да се макнам од државава, ќе испоцркаме од нервози.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Да ни дадеа барем вазелинче, помалце болно да беше.

Вие дијаспорците имате капитал по 500 илјади долари у банка. Имате куќи шо ви вредат по милион евра. Соберете се пичка му матер 15 души по 200-300 илјади долари да уложите. У сезона ќе се наместат 5 -6 утакмици ќе ги извадите.

И дај преку куров веќе најди ми некоја жена од таму да ме земе да се макнам од државава, ќе испоцркаме од нервози.

Najkrivo mi e za kafanata u pm... :(
--- надополнето: 15 јануари 2014 во 14:17 ---
CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
Еве не и нас.

Нема да ви одговориме на навредите и нападите, туку ќе го кажеме следново:
Тендерот пропадна заради ситни технички проблеми. Истиот ќе биде продожен за неколку дена. Тендерската документација е подигната и од Град Скопје и од ПУИГ, и тоа само во по 1 ПРИМЕРОК....
За крај ние сепак ќе кажеме:
ДОГОВОР-ИМА.
СЕРГЕЈ САМСОНЕНКО ДОБРЕДОЈДЕ ВО ФК ВАРДАР !!!!

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Najkrivo mi e za kafanata u pm... :(
Дека FARANG не искоби, им се смееше на битолчани, сега некој од нас ќе му даде трансакциска да пушти пари, на негов рачун да се избедираме уште толку.

F

FARANG

Гостин
Еј кој засилувања ќе ги носите од Русија? Колкав ќе ви биди буџетот со Гаспром? Каде на припреми? Колку ќе ве коштат припремите? Кој ќе биди најголемо засилување за вас? До кај е спортскиот комплекс ?
Овие прашањата сакам ти да ги одговориш, не некој друг член оти сите си беа мирни ко имавме (и уште имаме) проблеми со клубот и партијата која не го дава, а ти продаваше мадиња за бубрези и се знаеше од острејлија.

Нека ти биди ова ум за друг пат, да не се ситиш на туѓата несреќа. Позз од магливата Битола до сончевата Аустрејлија.

Припреми - Анаталија. Секако.
Засилување - Во најмала рака Фиќо, друг не ни треба за оваа лига
Комплексот - ќе го биде кад тад, многу побрзо него да речеме стадионот кај вас
Полека Кико не се избрзувај, its not over until the fat lady sings...

И без русинот ние ќе бидеме шампиони, не е проблем за нас. Вие ќе испаднете ако Брацо реши да не купи трактор.

Kajgana Shop

На врв Bottom