Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
The Croods дефинитивно најдобар анимиран филм за изминатата година, одлично. Еден од подобрите анимирани филмови во мојата сиромашна листа. Браво.

1512602_10201562177923971_763410025_n.jpg

Real Steel rules!!!
Чисто да проверам дали чита Ио, оти го снема наеднаш.

Муабетот не гледаме стари филмови? :D

I'm done here.

Да, за нив старо е се што е под 2000.

Иначе го изгледавме The Conjuring. Незнам дали само јас, ама ова е еден од најзаебаните хорори што ги имам гледано. Мој тип на приказна + одлична глума.

Предложи уште некој од овој тип филмови?:)

Ио полека се претвора во Полковникот Курц... Вот наскоро ќе му прати неколкумина на чело со Дрогирашот :D

ние само чекаме на повикот на вот :) спремни сме.

Дали е филмот стварно толку добра, или заради темата се форсира толку многу ?

Blue.Jasmine.2013.720p.BluRay.x264-SPARKS

Иако уште кога излезе си ветив дека нема да го гледам Last Vegas ете , некој го стави тука торентот од филмот и невероватната оценка од 7.0 на имдб ме излажаа . Викам сигурно во филм со ваква бедна тема уфрлиле некои јаки фори за да има ваква оцена.

:pos:

1.5 од мене . 0.5 ради добрата актерска екипа. Немој некој да го пуштил !

Иако уште кога излезе си ветив дека нема да го гледам Last Vegas ете , некој го стави тука торентот од филмот и невероватната оценка од 7.0 на имдб ме излажаа . Викам сигурно во филм со ваква бедна тема уфрлиле некои јаки фори за да има ваква оцена.

Што му фали на филмот? Сега не е за оскар, али не беше лош. 6ка е реална оценка за него.
Не знам што очекуваше од 4 старци ти:icon_lol: нешто како хенговер или?

Jaсно. Едино се згазив од смеење... кога ми текна Ио му закцал од неговите фамозни 8ки. :pos:

Од мене 3/10, и да ме прашаат зошто толку високо, ќе незнам да одговорам..........

Општа/филтер тема е ама ипак не претерувајте.

Го гледа ли некој fifth estate?

И да му е среќен роденденот на колегата Џими, здравје да го прати, љубов такоџе, среќа, и добри филмчиња за кусурот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom