Македонија - Чешка [ 14.01.2014 - 18:15 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата olaf
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    191
Статус
Затворена за нови мислења.
Манасков,минута да не изигра со австрија,тоа е единствен начин да победиме.
Фичо на крај ја усра,ама да не изиграше ко што изигра сега спакувани ќе бевме.
Борко,фати нешто,ама можеше и требаше повеќе,Диви следна треба да добие шанса.
Кире=ЦАР.

Тоа е,да играше Мојсо ќе ги отворевме,јасно се гледа ама не игра за жал.

Борко :tapp::tapp:

Последниот гол што го прими беше врвот...

Оти лиглето Обрван не го смени Борко. Па камен да ставеа повеќе ке одбранеше. Диви > Борко

Све што ќе кажеше Обрван на тајм аутите,они све споротивно прваеа.Им вика чувајте го Хорак,он за 10 секунде гол им дава:facepalm:,им вика не брзајте,и Мирклул одма ја опали у гол,каква недисциплина човече.

Iskreno samo radi Kire bi mi bilo kejf ako se plasirame ponataka. Poso drugive ne zasluzuvaat nas dres da nosat ne pa na evropsko. Pusti mladinci od 20 godini, nemoze poloso od ova da izigraat site...

Влезе воопшто Ангелов овие две утакмици барем еднаш?

Да му ебам ефикасноста на чешкиот голман, ги извади, не им е ништо репрезентацијата без него како што и ние без Киро.

Ајде сите вечер по еден Старо Прамен да го прославиме бодов.

Многу сум нервозен, само едно ќе кажам. Жал ми е за Кире што игра со вакви незналици. Поздрав.

И Обрван си еба мајката се изгуби, Борис цела утакмица го држи без интервенција и куртончето Манасков дури 51ва му текна да го смени...боооооооо
Ми се чини послаб ракомет немаме гледано, убедливо најслаби сме ние и Чесите, ќе не отвори и Австрија евентуално некако ако се провлечиме на гол разлика.

Знам дека ќе добијам напади , но Лазаров се губи во решавачки моменти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom