Nintendo Wii корисници

• Креатор на темата Креатор на темата ton4i123
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јуни 2011
Мислења
67
Поени од реакции
3
Здраво на сите. Ја отворив темава бидејќи гледам дека воопшто нема тема во врска со Нинтендо Вии на форумов, па можете овде да споделите мислења, игри, френд кодој и слично :)

Јас само неколкупати сум видел на излог и толку. Иначе да не идам скроз оф-топик, дома имам едно нинтендо од 1993 кое до ден денешен добро ме служи ама слабо го користам. Позгодно ми е да играм нинтендо игрици на PC со емулатор.:)

Би било добро во темава и Nintendo 3DS friend codes да се споделуваат.

слабо е распространето низ македонија wii валјда што е поскапо или нз си има некоја причина:confused:

слабо е распространето низ македонија wii валјда што е поскапо или нз си има некоја причина:confused:

причина за тоа е што сите во МК сакаат сони плејстешн 2 и 3. Никој неке нинтендо.

Напротив, баш да речам од ко поевтина Нинтендо Вии во македонијава луѓево почнаја да го купвет порано по 20000 беше во германос и космофон ко беше на времето.
причина за тоа е што сите во МК сакаат сони плејстешн 2 и 3. Никој неке нинтендо.
А иначе тука си во право, да. Ама за тие пари шо добиваш на нинтендоно не добиваш на плејстејшн. Еве ќе ти кажам пример аку го чиповаш плејстејшн немојш да играш онлајн, а на нинтендо мојш :)

Напротив, баш да речам од ко поевтина Нинтендо Вии во македонијава луѓево почнаја да го купвет порано по 20000 беше во германос и космофон ко беше на времето.
А иначе тука си во право, да. Ама за тие пари шо добиваш на нинтендоно не добиваш на плејстејшн. Еве ќе ти кажам пример аку го чиповаш плејстејшн немојш да играш онлајн, а на нинтендо мојш :)

Да ти кажам искрено откако играв со она обичноно нинтендо во 90-те скроз ги баталив конзолите и од тогаш играм игрици само на компјутер. Никогаш не би можел да играм пуцачка игра со џојстик. Морам да имам маус и тастатура. Без нив неможам воопшто да играм и Skill-от ми е нула :)

Јас имам Wii и задоволен сум и тоа половен го земав,обожавам 2д игри

mario party 9 (или постара) си земете тие што имате нинтендо вии и кцајте нема да зажалите :D многу е интересна можеш и со другари да играш(всушност за тоа е и направена) има мини игри во кои што треба да бидеш подобар од другарот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom