Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
17:00 Stjerner : Lillehammer 5.5+ @ 1.45
16:00 Asiago : Stavanger 5.5+ @ 1.50
00:00 Dallas : NY Islanders X2 @ 1.68
01:00 Chicago : Edmonton 1 @ 1.60

Стјернер може да се игра и 1Х @ 1.99
Ставангер е втор у лигата (Норвешка) Асиаго е трет (Италија), и двата тима имат јак напад и скоро секоа утакмица му е 5.5+ па мислам дека и ваа че биде.
Њу Јорк Исландерс ми оде за чиста 2, појаки се Исландерс а и влезени се у форма а Далас 5 по ред изгубени...и од последните 7 утакмици меѓу нив, 6 пати победил гостинот.
Чикаго изгуби 4 од последните 5...сега му е шансата против Едмонтон да се вратат у форма, Анахајм му бега 5 бода.

:rolleyes:

Рутенка нема да игра за Белорусија така да Хрватска со хендикеп би требало да е добра :)

мамба од сега и јас ќе те следам,гледам за хокеј си пичка мајчина:icon_mrgr:

мамба од сега и јас ќе те следам,гледам за хокеј си пичка мајчина:icon_mrgr:

јас пред некој ден една препишав и тогаш најде да киксне :D ќе го следам и јас со систем 4/5 пример :)

КХЛ денес гадни утакмици може да се проба само ЦСКА 4,5+ али и таа е ризик резултатот ке е 3-1 4-1
од другите можда
СКА 5,5+ мада во која мувла форма се прашање е
ЛЕВ да примат 2 гола 1,95 е сочен коеф знам им се повреди голманот пред 2-3 дена валјда уште е повреден

Може да се типува за Златнава топка по некоја од нашиве кладилници ?

едит: Инаку за Сиетл да не освои Супер боул коефициентот е 1.53 што е сосема солиден коефициент, ако има некој од вишок пари му препорачувам да ја уплати.

Роналдо ќе ја земе се знае, што има да ти даваат во понуда да играш и кладилниците знаат не те оставаат да им ќариш:cool:

Каа уплаќам 1-2 че ме заебат, не уплаќам се живо и диво погодувам да му ебам матер :icon_lol:
Не уплаќам више така да изгледа се че погодувам :D

едит - и јас а мислев ЦСКА 4.5+ @ 1.75 коефициент е
Сите се тешки...Јарослав и Рига за кецови ми одат ама заебани се
И Барс Казан Х2
Ама нема денеска, со сила не бива

Може да се типува за Златнава топка по некоја од нашиве кладилници ?

едит: Инаку за Сиетл да не освои Супер боул коефициентот е 1.53 што е сосема солиден коефициент, ако има некој од вишок пари му препорачувам да ја уплати.

Бетсити

Каа уплаќам 1-2 че ме заебат, не уплаќам се живо и диво погодувам да му ебам матер :icon_lol:
Не уплаќам више така да изгледа се че погодувам :D

едит - и јас а мислев ЦСКА 4.5+ @ 1.75 коефициент е
Сите се тешки...Јарослав и Рига за кецови ми одат ама заебани се
И Барс Казан Х2
Ама нема денеска, со сила не бива

абе немора по 5-6 или со големи коеф, 1 нека е со 1.4-1.5 најсигурна според тебе, анализирана.
Не само ти тоа го имам велено и порано и за другите, дајте да ставаме сите анализиран тип така ќе си помогнеме меѓусебно повеќе и поголеми шанси да се фати некој денар откако да се треси од ракав што ќе ни текне.

Рутенка нема да игра за Белорусија така да Хрватска со хендикеп би требало да е добра :)

Белорусија под 24,5 ?
У иста ситуација да не се ко нас ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom