Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој што се случи со гласините дека ќе купуваме 200 BTR-4 од Украинците...дали се оствари ова или е уште еден пропаднат проект ?

Не верувам... Што ќе ни се дури 200 НОВИ БТР-4 ? И да земат, ќе земат максимум 50тина, за потребите на ПСО повеќе, по некој за регуларната војска и спец полиција. Ништо повеќе, бар според мене. А и ако не ни дадат нешто како подарок, сами не сме способни да купиме. :D

Само ти не ставај фејсспалм пошо ти не ни треба да бидеш учесник од темава
ти ептен почна да се губиш...напрај си тема и коментирај си само ти таму не тука да изиграваш шеф:tapp:

Ѕвер во право си јас згрешив точно така и васко е сега со чин бригаден генерал
--- надополнето: Jan 13, 2014 12:54 AM ---
Прегледај го приврзокот 81918
Ајде да видам кој ќе успее да го препознае типот од лево тогаш беше во волците :icon_lol:
--- надополнето: Jan 13, 2014 1:00 AM ---

Koj e ovaj volkov do saso brada? poznat mi e?

Ѕвер во право си јас згрешив точно така и васко е сега со чин бригаден генерал
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 01:54 ---
Прегледај го приврзокот 81918
Ајде да видам кој ќе успее да го препознае типот од лево тогаш беше во волците :icon_lol:
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 02:00 ---
Доказ дека уште у 2001 сме имале м87 тешок митралез у сопственост на лавовите
Прегледај го приврзокот 81919
Типот од лево е Васко Ѓурчиновски.

Само ти не ставај фејсспалм пошо ти не ни треба да бидеш учесник од темава

добро нешто да те прашам
дали навистина мислиш дека треба да имаш такво понашање на јавен форум, каде читаат и деца и возрасни? Не озбилно, мислиш дека е во ред?
Па ако некој поставил прашање, ти треба да му одговориш ( ако сакаш и ако знаеш), ние не сме должни да трпиме испади
ОВА Е ЈАВЕН ФОРУМ
И ЗОШТО ЈАС НЕ ТРЕБА ДА БИДАМ УЧЕСНИК?
Кој тоа треба да каже дали некој може да учествува во дискусија или не, посебно во дискусија каде се зборува за нешто со што се гордееме.
Да не си поголем македонец од нас другите? Да не ги почитуваш повеке од нас? Или само затоа што имаш некој од нив во фамилија значи дека ти треба да ни кажеш што да пишеме и кој да пише?
Дај олабави се и дискутирај нормално
Се читаш ли?
Шо сакам ќе правам и ќе се курчам ти ле ќи ми забраниш ајде молчи таму и не започнувај
--- надополнето: 12 јануари 2014 во 23:20 ---

Типот од лево е Васко Ѓурчиновски.
Браво медаља за тебе пошо повеќе луѓе неможат да го препознаат браво (y)
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 16:22 ---
ти ептен почна да се губиш...напрај си тема и коментирај си само ти таму не тука да изиграваш шеф:tapp:
Момче никогаш јас прв не започнувам ти прв го употреби зборот курчење немаш право да коментираш прво ти се преиспитај
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 16:23 ---
Гиго командантот, сака сите да ги строи (y)
Не брат немам таква намера не сум таков ти барем ме знаеш ;)
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 16:25 ---
добро нешто да те прашам
дали навистина мислиш дека треба да имаш такво понашање на јавен форум, каде читаат и деца и возрасни? Не озбилно, мислиш дека е во ред?
Па ако некој поставил прашање, ти треба да му одговориш ( ако сакаш и ако знаеш), ние не сме должни да трпиме испади
ОВА Е ЈАВЕН ФОРУМ
И ЗОШТО ЈАС НЕ ТРЕБА ДА БИДАМ УЧЕСНИК?
Кој тоа треба да каже дали некој може да учествува во дискусија или не, посебно во дискусија каде се зборува за нешто со што се гордееме.
Да не си поголем македонец од нас другите? Да не ги почитуваш повеке од нас? Или само затоа што имаш некој од нив во фамилија значи дека ти треба да ни кажеш што да пишеме и кој да пише?
Дај олабави се и дискутирај нормално
Се читаш ли?
Читам бе момче ама прво ти види кој прв започна после зборувајте прво друг член го употреби зборот курчење не бев јас така да прво видете го изворот после коментирајте

Rock me baby \../
vhwzo9.jpg

Припадник на резервниот состав на АРМ во КОМИТСКИ стил,имаше доста вакви интерсени фаци во 2001 :) ВОСТАНИК браво за сликиве секоја наредна е по по интересна.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 18:23 ---
А големи се шансите да е и ПОП.Во 63 падобранска Србија си имаат еден :)

63 padobranska.jpg

Ми се може друже барем со тебе не сакам да се караме да си останеме сложни максимус е кривиот тој прв се започна ;)
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 19:44 ---
Ова со М-82 го ставив со надеж дека ке с епојави некоја наша.
Зоки чул те господ ама тоа у нередните 100 години можеби ќе биде

Ми се може друже барем со тебе не сакам да се караме да си останеме сложни максимус е кривиот тој прв се започна ;)
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 19:44 ---

Зоки чул те господ ама тоа у нередните 100 години можеби ќе биде

Mladicu navodno ja ima , razbirash.

Mladicu navodno ja ima , razbirash.
Објаснував поубаво за тоа такво нешто нема значи НЕМА.Да ја има ќе знам иформација од прва рака ќе добијам ама такво нешто нема кај нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom