Zoran MKD
Мијак на квадрат.
- Член од
- 11 септември 2010
- Мислења
- 2.021
- Поени од реакции
- 1.019
- Локација
- Скопје и наоколу !
- Веб-сајт
- nakoshekajzoki-zoki.blogspot.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
види го момче македонче
браво
--- надополнето: 12 јануари 2014 во 00:00 ---
колку год има?
дај пишете повеке за него
respekt za komandantov
Командант на бСН Потполковник Горан Илиоски
da ne sakas i ulica broj izvod od goran?Dovolno e ova potrudi se sam malce ako sakas da znaes poveke
informacii za nego
Игор друже доволно е името и презимето шо му го кажавме не требаше да ставаш негова слика
Да не знае некој што се случи со гласините дека ќе купуваме 200 BTR-4 од Украинците...дали се оствари ова или е уште еден пропаднат проект ?
И Васко доби чин генерал на 30 декемвриПантер друже го сменија пошо доби чин генерал а со чин на генерал командант на псо не може за командант на псо треба да се има чин или потполковник или полковник генерал не.Тоа е правилото затоа го сменија сега е командант на шкорпионите.Инаку васко е човек за таа работа има долгогодишно искуство со оваа работа,освен што беше волк беше и заменик командант на волците
Друже вакви нешта многу тешко да се остварат во нашава држава секогаш политиката е главна исти е случајот и со к50 хеликоптерите шо требаше да се купуваа за македонија ама јебигаДа не знае некој што се случи со гласините дека ќе купуваме 200 BTR-4 од Украинците...дали се оствари ова или е уште еден пропаднат проект ?
Зоки бе зашо ставаш слики од србите ставај од нашите![]()
--- надополнето: 12 јануари 2014 во 22:36 ---
![]()
Шо сакам ќе правам и ќе се курчам ти ле ќи ми забраниш ајде молчи таму и не започнувајшо се курчите бе за џабе...2-3ца на темата знаете се ... БРАВОООООако ви се одговара на нешто одговорете ако не не се глупирајте
Лошо си информиран нема уште добиено чин генералИ Васко доби чин генерал на 30 декември

Шо сакам ќе правам и ќе се курчам ти ле ќи ми забраниш ајде молчи таму и не започнувај
л