Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Коплекс па тука а ? :D Ајакс не ти успеа сеа со Ат. Мадрид а? :D има и поцигански екипи...што испаднаа од 2купа во рок од една недела.... али ако Свонски јака екипа се :D

Абе за Парма јас навивам.

:icon_lol:

иии комедијант си бил ти бе....најсмешен си им во маало гарант...

Батали ме мене, не ти е смешно ова со Сасуоло?

Јас се искинав од смеење...

:D

Овие гревчињата 4 кола немаат дадено гол, на Милан му дадоа 3 во едно полувреме...

:pos:

Батали ме мене, не ти е смешно ова со Сасуоло?

Јас се искинав од смеење...

:D

Овие гревчињата 4 кола немаат дадено гол, на Милан му дадоа 3 во едно полувреме...

:pos:
Не бе не ми е смешно...Жал ми паѓа колку компелски имаш од милан... :(

Берарди 4 гол :pos:

Убава акција

барем полека и Миланезиве сфаќаат дека нема леб од Балотели. Ама не, Сан и Дејли Мејл го малтретирале, тоа бил проблемот :)

лошо е ова со Милан, мора да има некои екстремни мерки како кратење плата што ли јас знам, само така можат вакви црнчишта со седала на глава да сфатат чиј дрес носат.

барем полека и Миланезиве сфаќаат дека нема леб од Балотели. Ама не, Сан и Дејли Мејл го малтретирале, тоа бил проблемот :)

лошо е ова со Милан, мора да има некои екстремни мерки како кратење плата што ли јас знам, само така можат вакви црнчишта со седала на глава да сфатат чиј дрес носат.

Тууууу па дебелото копиле Раиола да го тужи Милан за мобинг над неговиот пулен Балотели. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom