Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.492
Не би рекол, ова е типична морбидна - трилер хорор мистерија. Убаво е опишан и е ремек дело, многу потценет филм.
Точно, поентата ми беше дека одговара (до некаде ) на твојот опис. Хибрид, неколку жанрови испомешани.Не би рекол, ова е типична морбидна - трилер хорор мистерија. Убаво е опишан и е ремек дело, многу потценет филм.
Точно, поентата ми беше дека одговара (до некаде ) на твојот опис. Хибрид, неколку жанрови испомешани.
Почни да го читаш подфорумот Религија.да ми набија депресија и негативност, да ме задума за животов.
Досадно е бе То па то, во круг сеисти муабети. Кај си го трошам времето на веќе видено.Почни да го читаш подфорумот Религија.
Бујрум:Досадно е бе То па то, во круг сеисти муабети. Кај си го трошам времето на веќе видено.
Вака филмче, нема никому да шкоди. Инаку Носталгија од Тарковски ми се бендиса, да кажам. И демек предлог нека биди.
Џенифер Лоренс! а овој ке го гледам.
Ако не можи овај предлог, нека биди некој мадафакерски ко Mr Nobody, The Fountain, да ми набија депресија и негативност, да ме задума за животов, оти ептен на весело ми тргна работава и се ми е рамно, а то не чини.
Ако не си го гледал It's All About Love, он е со зима и драма е плус.Aj некој нека е добар да ми предложи за утре да сметнам зимски филмој
Озбилен сум. Со зима да бида, да ми побуда такви чувства ко дете да сум. Ако можи и сериозни нека се ко онај од бергман како беше со зимана со две деца насловот ко че се премажи мајка му за еден свештеник шо че ги толчи, таму убо беше снимана зимата.
Ако не можи овај предлог, нека биди некој мадафакерски ко Mr Nobody, The Fountain, да ми набија депресија и негативност, да ме задума за животов, оти ептен на весело ми тргна работава и се ми е рамно, а то не чини.
(извинете ме )