ficdogg
221b
Малку оф топик, ама колку години имаш?Па, или нема да ги гледам, или ќе си ги покривам очите...
Имаш ли MAL профил?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малку оф топик, ама колку години имаш?Па, или нема да ги гледам, или ќе си ги покривам очите...
Full metal alchemist Brotherhood ili Darker than black imas gleano ? Ako nemas ic ne mu ja misli zemi da gledas .Да ги гледам ли двата филма Armitage III?Добри ли се.![]()
Full metal alchemist Brotherhood ili Darker than black imas gleano ? Ako nemas ic ne mu ja misli zemi da gledas .
Daj lista da videme so kako si gledal i soodvetno da ti dademe preporaki
Jako anime.
Не знаев дека е јако, фала шо ми кажа.
Ако не ти е мака, дај мал вовед, ако не Nubi ќе го почекам.
Се шо треба да знајш е дека е појако од берсеркер.Доволен вовед и причина за гледање ти е тоа.
Berserk![]()
Нее,не е појако од berserk нема шанса да го стигни berserk според мене, DTB was nothing special, berserk е легендарноСе шо треба да знајш е дека е појако од берсеркер.Доволен вовед и причина за гледање ти е тоа.
Барам аниме слично на star wars -the clone wars со space и повеќе раси ,војна ,интриги нешто што ќе ме држи да го гледам ,да не биде монотоно.Не барам преголема фантазија некои предлози ?
Јамато може да се погледне иако не е аниме .А ова леџенд многу егоистички е само луѓе демек ние најаки и никој друг не доаѓа у предвид .Ако има некој други предлози нека пише .Ty Max legendThe legend of the galactic heroes. Vojna i mir vo vselenata.
Space battleship Yamato.