G
garthok
Гостин
Мхм, премногу мафтаат со цицките на сред тепачки што е непотребно до толку. Извини на изразДобра е серијата, но анимацијата е катастрофално перверзна и ме нервира.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мхм, премногу мафтаат со цицките на сред тепачки што е непотребно до толку. Извини на изразДобра е серијата, но анимацијата е катастрофално перверзна и ме нервира.![]()
Мхм, премногу мафтаат со цицките на сред тепачки што е непотребно до толку. Извини на израз![]()
Се надевам дека ќе биде помалку перверзна.Најавуваат втора сезона во 2014 од H.O.T.D![]()
Се надевам дека ќе биде помалку перверзна.
Па кој сака нека гледа хентаи. Јас повеќе ги сакам нормалните аниме филмови и серии...А тоа се 2/3. Сепак, повеќе. Па така, ќе имам што да гледам.Не ми се верва,скоро 1/3 од анимињата мора да имаат нешто перверзно,а и јапонците така си сакаат.![]()
Па кој сака нека гледа хентаи. Јас повеќе ги сакам нормалните аниме филмови и серии...А тоа се 2/3. Сепак, повеќе. Па така, ќе имам што да гледам.
Сте помислиле некогаш да измислите своја аниме серија и да ја издадете?
Јас да. И тоа сериозно.Јас секакви гледам така да не ми пречи, секој со своето, а за второто не.
Па кој сака нека гледа хентаи. Јас повеќе ги сакам нормалните аниме филмови и серии...А тоа се 2/3. Сепак, повеќе. Па така, ќе имам што да гледам.
Сте помислиле некогаш да измислите своја аниме серија и да ја издадете?
Добра е серијата, но анимацијата е катастрофално перверзна и ме нервира.![]()
Зошто? Имаат глупи сцени?Штета нема никогаш да и дадеш шанса на Berserk и Shigurui.![]()
Yep,посебно Shigurui.Зошто? Имаат глупи сцени?
Зошто? Имаат глупи сцени?
Па, или нема да ги гледам, или ќе си ги покривам очите...Мислев дека под глупи мислиш перверзни за такви има,а за обично глупи nope.
Не, насилството воопшто не ми пречи (мислам, кога успеав да го изгледам Хигураши но наку коро ни). Се додека нема перверзни сцени, нема проблем.Nema glupi sceni. Ova se anime serii za vozrasni bez fanservis, no imaat mnogu borbi i nasilstvo. Sepak toa neka ne te odvraka. Likovite, prikaznata, muzikata itn se odlicni i vo dvete serii.