ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Мхм, премногу мафтаат со цицките на сред тепачки што е непотребно до толку. Извини на израз :)

Најавуваат втора сезона во 2014 од H.O.T.D:)

Се надевам дека ќе биде помалку перверзна.

Не ми се верва,скоро 1/3 од анимињата мора да имаат нешто перверзно,а и јапонците така си сакаат.:D

Не ми се верва,скоро 1/3 од анимињата мора да имаат нешто перверзно,а и јапонците така си сакаат.:D
Па кој сака нека гледа хентаи. Јас повеќе ги сакам нормалните аниме филмови и серии...А тоа се 2/3. Сепак, повеќе. Па така, ќе имам што да гледам.
Сте помислиле некогаш да измислите своја аниме серија и да ја издадете?

Па кој сака нека гледа хентаи. Јас повеќе ги сакам нормалните аниме филмови и серии...А тоа се 2/3. Сепак, повеќе. Па така, ќе имам што да гледам.

Јас секакви гледам така да не ми пречи, секој со своето, а за второто не.

Штета нема никогаш да и дадеш шанса на Berserk и Shigurui. :(

Добра е серијата, но анимацијата е катастрофално перверзна и ме нервира.:)

анимацијата е добра само што има fan service многу

Зошто? Имаат глупи сцени?

Nema glupi sceni. Ova se anime serii za vozrasni bez fanservis, no imaat mnogu borbi i nasilstvo. Sepak toa neka ne te odvraka. Likovite, prikaznata, muzikata itn se odlicni i vo dvete serii.

Мислев дека под глупи мислиш перверзни за такви има,а за обично глупи nope.
Па, или нема да ги гледам, или ќе си ги покривам очите...

Nema glupi sceni. Ova se anime serii za vozrasni bez fanservis, no imaat mnogu borbi i nasilstvo. Sepak toa neka ne te odvraka. Likovite, prikaznata, muzikata itn se odlicni i vo dvete serii.
Не, насилството воопшто не ми пречи (мислам, кога успеав да го изгледам Хигураши но наку коро ни). Се додека нема перверзни сцени, нема проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom