Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Имаат шанси барем да израмнат интер уште таа ми треба х2 ја чекам ...

L.James +!
C.Anthony +!
K.Durant +!
St.Louis 2!
Koef 13+,ja na ova bi isol so uplata od 500den,no nemozev da uplatam,ova so licnite podatoci me zagrisi,poveke i od danokot,ako saka nekoj da uplati,moze slobodno i za mene da pusti,za 300den..bi i dal sigurno 10% od dobivkata.. :)
A za uplatata bi se dogovorile po PP..
Ps:ako nekoj od ovie sto se kladat online,od forumot,da napravat 5-10% danok na uplata ili pak od isplata,za odredeno vreme bi napravile dobra para:D

Sent from my HTC One using Tapatalk

Вчера и денес 2 дена во кои не требаше да се игра или единствено да се стави 1 тикет за двата дена. Е тоа е тоа што го зборат некои, не играј по секоја цена а не вака се што си добил сеа враќај и врти се во круг. Не треба лакомо за ќарување.

Ко да неќат да израмнат овие интер бе лелеле...(n)

L.James +!
C.Anthony +!
K.Durant +!
St.Louis 2!
Koef 13+,ja na ova bi isol so uplata od 500den,no nemozev da uplatam,ova so licnite podatoci me zagrisi,poveke i od danokot,ako saka nekoj da uplati,moze slobodno i za mene da pusti,za 300den..bi i dal sigurno 10% od dobivkata.. :)
A za uplatata bi se dogovorile po PP..
Ps:ako nekoj od ovie sto se kladat online,od forumot,da napravat 5-10% danok na uplata ili pak od isplata,za odredeno vreme bi napravile dobra para:D

Sent from my HTC One using Tapatalk

nemas problem so licnite podatoci:

Измени ќе има и во делот на пријавувањето на данокот. Граѓаните веќе нема да добиваат потврди од обложувалниците за секоја добивка и нема да имаат обврска тие да ги чуваат и да поднесуваат годишна даночна пријава. Наместо тоа, обложувалницата ќе го одбива данокот од исплатата и ќе го уплаќа и ќе доставува извештај до УЈП.

- Ќе се редуцираат административните процедури. Играчите нема да треба да доставуваат ГДП, а обложувалниците нема да треба да издаваат потврда за секоја добивка туку ќе ги евидентираат добитниците во посебен формулар кој ќе го доставуваат до УЈП една во текот на месецот - објаснува портпаролот на Владата, Александар Ѓоргиев.

цццц невероватно еј па до толку да се смотани има 5000 шута на гол овие проклетите интер нека се обесат бе ај у курац нека се носат

Данчевич - Рејнолдс 2
Бекингер - Тием 2
Божољац - Мартин 1

4.98

Дечки некој искуство со онлајн кладење во Вил Хил ? Пошто на близоо бет365 е блокнато а не би се замарал со ВПН, прокси и слично а глеам Вил Хил си отвара без проблеми се мислам таму да почнам... Која картичка е најбоље за депизити оствање, да си терам преку Скрилекс и слично ако знае некој у кратки црти.

Дечки некој искуство со онлајн кладење во Вил Хил ? Пошто на близоо бет365 е блокнато а не би се замарал со ВПН, прокси и слично а глеам Вил Хил си отвара без проблеми се мислам таму да почнам... Која картичка е најбоље за депизити оствање, да си терам преку Скрилекс и слично ако знае некој у кратки црти.
То царе :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom