Регистрираните возила ќе возат со посебна налепница

• Креатор на темата Креатор на темата Xibalba
  • Време на започнување Време на започнување
Se znae li koja firma ke gi stampa? Da znaeme koj ke se omrsi godinava i koj frlal pari i kuverti pod i nad masa.
:tapp:
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 21:07 ---
Бројката би била 300.000 x 1.5 е = 450.000 евра.
Ама битно на реклама вртат дека имаме најниски давачки и даноци :tapp:
Imas pravo, tolku ke e, ihaa ke se vrtat prasinja denovive.....
:pos:

Eve ja prikaznata od slovenija:
http://www.rtvslo.si/slovenija/virant-mirage-je-cisto-mogoc-primer-sistemske-korupcije/311236
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 21:23 ---

Verovatno im ostanalo previse od taa kvalitetnata hartija za stampanje diplomi pa najdoa nacin kako da ja potrosat.
:tapp:
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 21:28 ---

Eve ti uspesen *overnight* biznis so 1000% zarabotka. Izgleda nekoj redovno gi gledal reklamive na kolhoznive tv stanici i se *OSMELIL*
:pos::drk::tapp:

Изгледа пак се враќаме назад во 1970 год. во тоа време имаше такви налепници за СФРЈ и после укинаа :facepalm:
И ние пак истото за париии е па само што регистрирав Аудито и нема шанси да залепам на шофершајна оти ми го нагрдува Аудито,а што ако одам во гејција на одмор со таква налепница и ќе ми ја искршат шофершајбната ццццц НЕ БЛАГОДАРАМ :drk:

А за на чело да залепиме некоја налепница нема да воведат ?
Ме интересира кој ќе биде храбриот што прв ќе отиде во грција со налепницава, како ќе помине и како ќе се врати. (типувам на шлеп-служба) :D

Па јас плаќав директно на технички...
И јас директно плаќав на технички, ако ја најдам сабајле уплатницата во кола мислам ми остана ќе ја скенирам и ќе ти ја приложам. Во секој случај за се почнаа да наплаќаат не е на арно.

Брее сите паметни и шетани, топла вода измисливте денес.
Тоа го има во цел свет а сега дури се воведува кај нас така да нема ништо страшно.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Тоа го има во цел свет а сега дури се воведува кај нас така да нема ништо страшно.

Некој погоре кажа дека сега во цел свет ги укинаа/укинуваат, а ти викаш сеуште ги има. Кое е точно сега? :D

Некој погоре кажа дека сега во цел свет ги укинаа/укинуваат, а ти викаш сеуште ги има. Кое е точно сега? :D
Каде е тој свет, на Марс?
Во Германија и Чешка не се укинати а и нема да бидат ;)

Мамицата ни ја е*а државата, од се пари ни зема у пм...

Вечниот проблем на Македонецот е што воведува европски закони со Македонска плата. Не се којзнае што тие 60/100 денари, ама 100 тука 100ка таму и си одат парите, а не голем број фамилии секој денар им е битен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom