Card verification failed. Please get in touch with us
Контактирај ги види до што е , дали е проблемот со нив или со банката , исто и во банка контактирај ги . Како и да е најдобро е да имаш виза електрон нема проблеми со неа .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Card verification failed. Please get in touch with us
Направив акаунт на WilliamHill. Е сега, нели има повеќе опции за да се направи депозит, јас имам виза електрон од НЛБ, па ме интересира следното - како оди за вадење пари од акаунтов? Дали доколку правам депозити преку картичката, можам и преку истата да ги извадам (од банкомат или на шалтер/девизно?) или е подобро да се оди со некое од skrill, neteller...тие ги немам воопшто користено, па некој нека помага. Ама некој што има акаунт на willhill и успешно извадил пари до сега, ќе ве молам![]()
Јас имам на bet365 акаунт, депозит правам преку виза картица од НЛБ и се кладам во долари. На сметаката имам денари, ги претвора во долари и без никаква провизија ги качува на бет365, и после кога и да сакам, колку и да сакам си повлекувам долари и ми ги претвора во денари без провизија и парите ти се на сметка од 2-4 дена.
planetwin(avstriska kladilnica) i meridijan (malta) gi imaat ovie vidovi na igra
Мастер кард ми е и на скрил пробав не можам да ја верифицирам.Иначе денеска појдов ја проверив на банка има 720 денари што значи во друго е проблемо.
Направив акаунт на WilliamHill. Е сега, нели има повеќе опции за да се направи депозит, јас имам виза електрон од НЛБ, па ме интересира следното - како оди за вадење пари од акаунтов? Дали доколку правам депозити преку картичката, можам и преку истата да ги извадам (од банкомат или на шалтер/девизно?) или е подобро да се оди со некое од skrill, neteller...тие ги немам воопшто користено, па некој нека помага. Ама некој што има акаунт на willhill и успешно извадил пари до сега, ќе ве молам![]()
Повеќето он лајн кладилници не прифаќат Мастер картичка.
Инаку ме интересира, што мислиш да направиш со 720 денари на он лајн кладење?
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 22:13 ---
William Hill има едно правило кај повлекувањата. Секое повлекување мораш да го направиш со истиот метод со кој си депонирал пари. Повеќето англиски кладилници вака функционираат. Германските и австриските се пофлексибилни, јас на Bwin сум депонирал со Манибукерс па сум повлекувал со банковна дознака.
Ако му е прв пат а гледам дека му е 10 евра му се доволно колку да разбере како функционира ... А и може толку сака да игра тикетчиња со 50центи![]()
Не можам да разберам, сериозно. Картички, интернети, ризци со УЈП, чуда и на крајот 720 денари депозит.
![]()
Не е битно тоа другар ... кој колку сака ќе си уплаќа барем онлајн никој не те гледа , јас имам и по 2 евра уплаќано од скрил на бетсити само да не слегувам до чаршија пола сат за да уплатам тикет .
Зошто одма не се трансферираат парите од акаунт на betathome на Neteller?
човек што напињаш со тоа колку стаил, па немаат сите голем буџет за да играат, толку можел да си дозволил и стаил и што сеа ајде сите да му се смееме ако не ахахахахахаххахахахах стаил 750 денНе е проблем, се разбира дека секој може да уплати колку сака, но некои работи се едноставно бесмислени.
човек што напињаш со тоа колку стаил, па немаат сите голем буџет за да играат, толку можел да си дозволил и стаил и што сеа ајде сите да му се смееме ако не ахахахахахаххахахахах стаил 750 ден
безврска набиваш комплекси па послем криеле уплата и добивка, па ке кријат ете од таквите ко тебе исмејувачи!
Затоа што тоа не оди така.
Најверојатно ќе те исплатат утре наутро околу 9 саатот. А можно е да ти побараат скен од лична карта или пасош пред исплатата.
Please be aware that all withdrawal orders will be cancelled once you request a new withdrawal.