MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.491
Поени од реакции
58.975
Друштво сакаме да ве информираме дека MaxTV е збогатена со неколку регионални канали кои се достапни во подрачјата за кои имаат добиено дозвола:

26. TV Cegrani -Гостивар
27. TV Uskana - Кичево
62. Златен канал – Крива Паланка
63. Сител 2 - Кратово
64. Д1 - Делчево
66. ТВ Кобра – Радовиш
61. Арт канал - Струга

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Дали можи макс тв да се поврзи на постариве телевизори оти еден другар поврзваше кабел од модемот в телевизор за интернет. Тоа мора или е за да имаш нет на тв-то?

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Дали можи макс тв да се поврзи на постариве телевизори оти еден другар поврзваше кабел од модемот в телевизор за интернет. Тоа мора или е за да имаш нет на тв-то?
Toa e за нет. Макс се поврзува со скарт или хдми кабел од ресиверот.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Со скарт значи исто како бум тв. Супер. А тв-то нема врска со опциите снимање, премотвање итн, нели? А што е тоа хдми кабел? :/

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.626
Поени од реакции
783
Со скарт значи исто како бум тв. Супер. А тв-то нема врска со опциите снимање, премотвање итн, нели? А што е тоа хдми кабел? :/
Поврзувањето е исто како со Бум ТВ само овој ресивер кој ти го даваат од Т-Хоме е неколку светлосни години понапред од оној на Оне .HDMI кабел ,е кабел кој се користи за поврзување на ресиверот и телевизорот но телевизорот треба да ти е HD Ready или Full HD

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Мхм, кај мене се обични телевизорите значи скарт ќе ми дадат, или и двата кабли ги даваат?

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.626
Поени од реакции
783
Мхм, кај мене се обични телевизорите значи скарт ќе ми дадат, или и двата кабли ги даваат?
И двата кабли би требало да ти ги дадат ,ама понекогаш знаат и да ти го ќарат затоа ти слободно побарај си го.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Се мислев за оној најефтиниот пакет "бејзик" ама гледам немало ни премотвање ни враќање ни снимање. Штета. :(

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Имаш само мислам неможеш да следиш Видео тека
Да фали само Видеотека добро е. Тоа што сакам ќе го снимам и ќе се среди. Ама на нивниот сајт во "услуги" пишваше само диг. телевизија а во другите пакети и снимање, премотување.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
И ресиверите имаат врска со пакетот? Така и кај ОНЕ е?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.491
Поени од реакции
58.975
Може со пинови да го поврзеш

Kajgana Shop

На врв Bottom