MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Друштво сакаме да ве информираме дека MaxTV е збогатена со неколку регионални канали кои се достапни во подрачјата за кои имаат добиено дозвола:

26. TV Cegrani -Гостивар
27. TV Uskana - Кичево
62. Златен канал – Крива Паланка
63. Сител 2 - Кратово
64. Д1 - Делчево
66. ТВ Кобра – Радовиш
61. Арт канал - Струга

Дали можи макс тв да се поврзи на постариве телевизори оти еден другар поврзваше кабел од модемот в телевизор за интернет. Тоа мора или е за да имаш нет на тв-то?

Дали можи макс тв да се поврзи на постариве телевизори оти еден другар поврзваше кабел од модемот в телевизор за интернет. Тоа мора или е за да имаш нет на тв-то?

Toa e за нет. Макс се поврзува со скарт или хдми кабел од ресиверот.

Со скарт значи исто како бум тв. Супер. А тв-то нема врска со опциите снимање, премотвање итн, нели? А што е тоа хдми кабел? :/

Со скарт значи исто како бум тв. Супер. А тв-то нема врска со опциите снимање, премотвање итн, нели? А што е тоа хдми кабел? :/
Поврзувањето е исто како со Бум ТВ само овој ресивер кој ти го даваат од Т-Хоме е неколку светлосни години понапред од оној на Оне .HDMI кабел ,е кабел кој се користи за поврзување на ресиверот и телевизорот но телевизорот треба да ти е HD Ready или Full HD

Мхм, кај мене се обични телевизорите значи скарт ќе ми дадат, или и двата кабли ги даваат?

Мхм, кај мене се обични телевизорите значи скарт ќе ми дадат, или и двата кабли ги даваат?
И двата кабли би требало да ти ги дадат ,ама понекогаш знаат и да ти го ќарат затоа ти слободно побарај си го.

Се мислев за оној најефтиниот пакет "бејзик" ама гледам немало ни премотвање ни враќање ни снимање. Штета. :(

Се мислев за оној најефтиниот пакет "бејзик" ама гледам немало ни премотвање ни враќање ни снимање. Штета. :(
Имаш само мислам неможеш да следиш Видео тека

Имаш само мислам неможеш да следиш Видео тека
Да фали само Видеотека добро е. Тоа што сакам ќе го снимам и ќе се среди. Ама на нивниот сајт во "услуги" пишваше само диг. телевизија а во другите пакети и снимање, премотување.

го даваат ресиверов?
MR303schw.jpg

Може со пинови да го поврзеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom