_predator_
Студент\Џаболебар
- Член од
- 17 декември 2012
- Мислења
- 2.254
- Поени од реакции
- 2.461
Молинаро царот, одма би го потпишал,грев е такво играчиште да нема Скудето освоено у таа цела негова импресивна кариераМолинаро ќе ви се врати во Сериа А. Повеќе не е првотимец во Штутгарт и му дале слободни денови за да се договори со некој клуб од Сериа А.
Нигерот бараше лев бек за во Јуве , за Аsamao да моше да игра пона прет
Ливорно се најзагреани по него.
Не беше Стротман тоа , он го фаулира Видал, Кастањ ја напуца топката .Него настрана тоа, мене највеќе ме изнервира реакцијата на Стротман, кога му направија фаул на Видал, овој лежеше, судијата веќе свирна фаул (односно прекин на играта) , а овој намерно со сета сила ја спука топката во Видал и беше очигледно дека намерно го направи тоа.. Е овој потег повеќе го сметам како негативен и неспортски отколку на ДДР..
Раџа гледам официјално е , добар трансфер е тоа , има он играчки квалитети.Криво ми е малце пошо 2,5 години го пркаме да потпише , летоска пред самиот крај беше пред потпис ама не се реализираше пошто Каљари немаше замена најдено.
Како и да е , мислам дека ќе донесе квалитет у тимот на Рома, а можда и ќе го ослободи ДДР ... па да слета он Јуве