Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
храброст е да се пристапи прв, а секоја женска сака храбар и одлучен маж, импресивно е навистина, затоа женските сакаат прв да им пристапи мажот а друго тука во македонија уште има заостанати ако им пријде женска тогаш ја сваќаат како лесна дури се исмејуваат со неа, многу полошо е женско да добие етикета на лесна женска и да биде исмеано отколку маж кој го направил истото, на машко неможеш да му закачиш етикета лесен маж.

јас имам доживеано исмејување од некој што ми се свиѓал иако му беше јасно дека го сакам јас бев исмејана и озборувана од него, а замисли да сум му пристапила можам да претпоставам што ќе беше. така да не вреди!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
храброст е да се пристапи прв, а секоја женска сака храбар и одлучен маж, импресивно е навистина, затоа женските сакаат прв да им пристапи мажот а друго тука во македонија уште има заостанати ако им пријде женска тогаш ја сваќаат како лесна дури се исмејуваат со неа, многу полошо е женско да добие етикета на лесна женска и да биде исмеано отколку маж кој го направил истото, на машко неможеш да му закачиш етикета лесен маж.

јас имам доживеано исмејување од некој што ми се свиѓал иако му беше јасно дека го сакам јас бев исмејана и озборувана од него, а замисли да сум му пристапила можам да претпоставам што ќе беше. така да не вреди!
Чекај сега, прво велиш дека е добро мажите да приоѓаат први, а после викаш дека мажите се заостанати што мислат дека “треба да пријдат тие први“, зашто тоа во наводниците е исто со твојата реченица “ако им пријде женска тогаш ја сваќаат како лесна“. :toe: Зошто ако и сама сметаш дека мажите треба да приоѓаат без исклучок први, и тие се сложуваат со тебе... велиш дека се заостанати?!

Инаку, не е точно, постои етикета лесен маж, ама обично ја даваат малку полибералните и барем за едно скалило поинтелигентните девојки кои меѓуполовите релации не ги разбираат како предуслов за правење 12 деца, туку забава и релаксација.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Чекај сега, прво велиш дека е добро мажите да приоѓаат први, а после викаш дека мажите се заостанати што мислат дека “треба да пријдат тие први“, зашто тоа во наводниците е исто со твојата реченица “ако им пријде женска тогаш ја сваќаат како лесна“. :toe: Зошто ако и сама сметаш дека мажите треба да приоѓаат без исклучок први, и тие се сложуваат со тебе... велиш дека се заостанати?!

Инаку, не е точно, постои етикета лесен маж, ама обично ја даваат малку полибералните и барем за едно скалило поинтелигентните девојки кои меѓуполовите релации не ги разбираат како предуслов за правење 12 деца, туку забава и релаксација.
не ти очигледно не си го разбрал мојот пост ако им пристапи прва жената ја третираат како лесна и заради тоа ги нареков заостанати а не ако они пријдат на женска сваќаш.

оној кој не приоѓа на жена не го сметам за заостанат туку ми делува како искомплекисран човек, како да пати од комплекс на вискока вредност односно високо его.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
А демек лајкот е пуштање у некоја рука? Значи ја на другари им се пуштам бе :)
Океј wise guy, следен пат цитирај ме со смисла.:back:
оној кој не приоѓа на жена не го сметам за заостанат туку ми делува како искомплекисран човек, како да пати од комплекс на вискока вредност односно високо его.
Тешки зборови паднаа... Ама тоа е твое мислење, не?
Не ги сметам ни за заостанати, ни за искомплексирани. Едноставно некои така функционираат.
А за приоѓање, девојките чекаа... повеќе не.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
мислам дека ако јас пријдам тогаш другата страна би ме сметала за многу лесна или некако подруго сватена...првите сигнали нека ги даде другата страна(машката)па потоа јас исто нема да остама аппиер офлајн..така што дечки не постојат женски кои не сакаат машки или се алергични или бла бла стории само чекаат да видам кој ќе биде тој кој ќе биде храбар и ќе застане со нив...

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
а шо ти приоѓаш на машки со убаво тело? шо ако е зима и е наоблечен и не можеш да видиш какво тели има? нема да одиш да се запознаеш?
Да бев геј можеби ќе им приоѓав ама пошто не сум им приоѓам само на девојки. И излегувај малку почесто по ноќниве клубови ќе видиш дека никој не е наоблечен и особено не носат маски така да убаво може да се види како изгледаат.
А ти си и пришол досега на некоја што не те привлекува физички?

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Да бев геј можеби ќе им приоѓав ама пошто не сум им приоѓам само на девојки. И излегувај малку почесто по ноќниве клубови ќе видиш дека никој не е наоблечен и особено не носат маски така да убаво може да се види како изгледаат.
А ти си и пришол досега на некоја што не те привлекува физички?
епа да имаше помажествен ник и аватар можеби ќе знев дека си машко. а иначе лицето кажува се`. иако спаѓа во физички изглед ние сеа збориме за атрибут, а лицето не е баш у таа категорија

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
мислам дека ако јас пријдам тогаш другата страна би ме сметала за многу лесна или некако подруго сватена...првите сигнали нека ги даде другата страна(машката)па потоа јас исто нема да остама аппиер офлајн..така што дечки не постојат женски кои не сакаат машки или се алергични или бла бла стории само чекаат да видам кој ќе биде тој кој ќе биде храбар и ќе застане со нив...
Некогаш е лошо многу да се мисли.Подбро е да се делува.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Пронаоѓаш мета во полна дискотека,правиш низок старт и тргнуваш во напад.Ако мислиш многу ќе помине вечерта и некоја друга ќе си замине со него.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Жени! Нели рамноправност сакате?

Епа не очекувајте прв чекор од мажите повеќе. Рамноправност.

Come on! You can do it! (the first step)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А ја шо не идам многу, многу у дискотеки, дека се слуша селска музика?

Него, ја коа идам бе, крш се праи, сите се тргаат настрана....

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Ako so nekoj sto ne go znaes , pocnes prva da pravis razgovor ne znaci deka si kurva ili orospetina .. Od deka taa ideja deka ke bides sfatena ko takva ??

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
Зборувам кога во влучај само го имаш шмекнато машково и воопшто не го познавам значи онака со пулење...Доколку го познавам тогаш е друг случај не ја сметам за ништо од типот к или слично...меѓутоа и да се познаваат женското не че речи ај бе да се фатиме или шемиме бла бла ипак тоа е од другата страна јас само можам сигнали мали да пратам

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.511
Поени од реакции
1.900
Зборувам кога во влучај само го имаш шмекнато машково и воопшто не го познавам значи онака со пулење...Доколку го познавам тогаш е друг случај не ја сметам за ништо од типот к или слично...меѓутоа и да се познаваат женското не че речи ај бе да се фатиме или шемиме бла бла ипак тоа е од другата страна јас само можам сигнали мали да пратам
И добро не го знаеш машкото кое многу ти се свиѓа, си му дала сигнали но тој не реагира или не ги приметил и пак нема да му пријдеш???

Kajgana Shop

На врв Bottom