Poglup zakon zdravje,a deka imame glupava drzava i osobeno vlada,de fakto de jure.da popolnam 300 dokumenti,za isplata,pa toa e ...,mama im,i posle na kraj da go krkas kako sto napisa eden clen.sega dali e sigurno deka i online kladenjeto ke bide odanoceno?!i sto ako posle nekoe vreme UJP i drugi sranja vi vlagaat na trag vam sto ste igrale podolgo vreme online,i vi baraat danok,mozda nema da znaat celosna vasa isplatena suma,no sepak vi stavaat 100 eu godisno?!!
Ili pak da bidete krivicno goneti??
Kolku se sansite za ovie da se desat,znaejki gi na se sto se podgotveni ovie od vlada??
I jas sakam da otvaram smetka za online kladenje,a dali moze na drugo ime,inace imam nekoi probl zaradi sto nemozam da otvoram,a za toa pogore sto prasav,e sto nesakam da go vovlecam vo sranja,i da go jade deckoto.i dali e mozno od mobilen da se igra na net,mislam kolku e prakticno?zosto pretezno sum nadvor denje,a ne sum na dofat so PC/laptop?!
I stvarno,najubo ke mu dadam nekomu od forum 5-10% danok od uplata ili isplata,da mi uplaka na net,(ako moze so nekogo da se dog,a ja nemu da mu davam pari na raka)otkolku da im dadam na kleptimanive od vlada.
P.George 21.5 +,premala granica,ovaa e od Mozzart,neznam na drugo mesto kolku e,ali moze i na 23.5!
Cousins 24.5 +!
Oklahoma -6.5 H2!
St.Louis 2!
L.Angeles 1!Nhl
Glenavon gg3+!
Altrincam 2!
Hamburg 1!Germany DEL
Schwaninger 5.5+!
Premnogu parovi,no mislam deka najmalku 6/8 ke vlezat,a ja ako uplatam,ipak tesko radi sranjava,bi odbral od sekoj sport po edno,od igrac,fudbal,hokey NHL i edno DEL!
Sent from my HTC One using Tapatalk