Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Од Македонија се кладиш на bwin ? Ако да, колку ти е максимална можна уплата на едно ливче?

не би ти ја препорачал bwin, никогаш сум немал сметка али колку што мене ми е познато тие имаат лоша репутација и се во група кладилници кој се ставени на црвена листа.

не би ти ја препорачал bwin, никогаш сум немал сметка али колку што мене ми е познато тие имаат лоша репутација и се во група кладилници кој се ставени на црвена листа.

Играв јас нешто поќе од година дена па се префрлив на бет365. Од пред неколку месеци мислам дека за играчи од Македонија го ограничија влогот на едно ливче на 1 евро. Немам ич пари на акаунт, а не ми се клават 20 евра само за да проверам дали е уште така.
Прашав чоечки, ама добив сосем друг одговор.

Играв јас нешто поќе од година дена па се префрлив на бет365. Од пред неколку месеци мислам дека за играчи од Македонија го ограничија влогот на едно ливче на 1 евро. Немам ич пари на акаунт, а не ми се клават 20 евра само за да проверам дали е уште така.
Уште е така, јас се заебав пред 1 месец. Кладов 20 евра и прво се чудев шо е работата пошто акаунтот ми е стар 4 години и никогаш сум немал сличен проблем.

јас мислам фер ти одговорив, не знам што е тоа нечовечки од моја страна, изгледа овде на кајгана освен препинања и препукувања нема друг муабет па затоа така секој напишан пост од друга личнот зе зема за нешто како нечовечки кажано.

јас мислам фер ти одговорив, не знам што е тоа нечовечки од моја страна, изгледа овде на кајгана освен препинања и препукувања нема друг муабет па затоа така секој напишан пост од друга личнот зе зема за нешто како нечовечки кажано.

Не не, не беше то за тебе. За постот над твојот беше. На место си беше твојот пост :)

Daaaa be :) Sea mi tekna haha :)

Дека на кирилица пишано хаха ... него фер ли е бе Рајо ГГ да ги чекаш ? 3000000 стативи

за тебе не .!. клупиците кај симпо те поздравија 0-5 ќао Декс :)

Според резултати Рајо има посед 72, ама и 5 гола у мрежа кај нив. :D

salata marula ,, 72% poset na topka za domakinite , rezultat 0-5 u momentot logika tapa

salata marula ,, 72% poset na topka za domakinite , rezultat 0-5 u momentot logika tapa

Виљареал имаше 5 шута у гол :))

Овие ораат по терен стативи пречки а у ...
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 23:28 ---
ти ја даде копиле .!. :)

Те чекам на работа утре :D ХИЕНО !

од утре во сите кладилници ли ќе зимаат 10%?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom