Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Sony Xperia P, и со последниот апдејт на софтверот (пред 6-7 месеца), кога ми ѕвонат, ми кочи. Прво нема рингтон, туку само свети и пишува кој ме бара, па морам да чекам 15 секунди додека почне да ѕвони, пошто ако кренам одма, тие од другата страна ми го слушаат како ми ѕвони рингтонот и тогаш може и до 30 секунди да трае додека да почнам да ги слушам и они мене да ме слушаат. И морам после секои 5-6 јавувања да го гасам и да го палам пак, за да ми е барем малце ок. Му направив и ресет и од ново апдејт на софтверот, но ништо. Дали некој знае од каде можам да го симнам стариот андроид софтвер (црна позадина кога ме бара некој, и црна позадина на именикот, а не ко сега бела), тогаш се беше во ред. Сегашниов ми е андроид 4.1.2 и Build Number 6.2.А.0.400

Декодирање на ајфон 4 ес донесен од УСА?

Дали ќе може на Alcatel One Touch Idol да му направам update од 4.1 на 4.3 или сега новово 4.4 ?

Дали ќе може на Alcatel One Touch Idol да му направам update од 4.1 на 4.3 или сега новово 4.4 ?

Имаш 1GB RAM си во тие 18 месеци проектирани од Google за апдејт со последна верзија што значи ќе добиеш 4.4, ама се зависи од Алкател дали ќе го апдејтираат моделот. Ако им е во интерес ќе пуштат апдејт, ако не ќе останиш на 4.1 за да те атераат да го смениш моделот.

Хардверско ресетирање за ZTE Blade 3 првиот како се прави?

Декодирање за Blackberry Bold 9700? може ли, колку чини, каде...

Edno prasanje:Bozem mi go dekodiraa telefonot alcatem m pop,koga ke staam druga karticka mi kazue vpisi go SIM ME klucot.
ako moze mala pomos :) :) :)

Декодирање на 5с колку чини?

Edno prasanje:Bozem mi go dekodiraa telefonot alcatem m pop,koga ke staam druga karticka mi kazue vpisi go SIM ME klucot.
ako moze mala pomos :) :) :)

Не ти е декодиран.

Декодирање на 5с колку чини?

Зависи од кој оператор, или ако сакаш со чип тогаш околу 1000-1800 денари. За повеќе информации, прати ми ИМЕИ во ПП.

Користам декодиран galaxy s4 (verzion 4g LTE)
сакав апдејт да му направам за да го пробам 4г на телеком, но не сака нешто...
software update is temporarily unavailable

Има решение некое ?

Користам декодиран galaxy s4 (verzion 4g LTE)
сакав апдејт да му направам за да го пробам 4г на телеком, но не сака нешто...
software update is temporarily unavailable

Има решение некое ?

aко ја имаш оваа верзија на С4, мој совет не чепкај ништо ако ти работи. Биди среќен што имаш мрежа...

aко ја имаш оваа верзија на С4, мој совет не чепкај ништо ако ти работи. Биди среќен што имаш мрежа...

Ами таа верзија е, го користам веќе 2 месеци, немам проблем со мрежата едино што не ми фака 3г..
Да го продадам за делови колку чини одприлика ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom