Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека Тео ќе биде спремен за Вила зошто немаше некој опасен дуел или некое посебно истегнување...

Секоја чест за момаков, само здравје да го служи!! Физички многу јако дете, има да го биде, браво за чичо што му дава шанси да покаже што знае.
--- надополнето: 5 јануари 2014 во 12:13 ---
JACKSON MARTÍNEZ Прочитав некаде дека типов одма би дошол кај нас.

Нема да ни се слоши ако дојде :D

Добро е, лесен ждреб добивме. Ковентри дома. :D

Подобро амин. Баш тоа и ни требаше. Сега уште Јануари да го изгураме некако со повредиве и конечно да се заигра со полн состав, може да идеме на двојна.. м? :X3:

Интересна фотка :icon_lol:
1545616_721781601185550_1782115875_n.jpg

Подобро амин. Баш тоа и ни требаше. Сега уште Јануари да го изгураме некако со повредиве и конечно да се заигра со полн состав, може да идеме на двојна.. м? :X3:

Биче мој пријателе, биче. Едно по едно. Незгодната Вила која не победи дома на Емирати, а и го победи Сити на домашен терен, не е нималку наивен противник. Играат мотивирано против големите екипи, ако не се лажам му се вратија и на Јунајтед од 0-2 водство. Сепак, како и да е, максимално концентрација на терен и никако одкажување. Победата против Вест Хем ме убеди дека овај тим сака, а уште најважно дека може. Не би рекол дека и во Лига на Шампиони туку така ќе се предадеме. Имаме добра одбрана, која на досега одиграни 30 уткамици, еднаш потклекна посериозно, кога од Сити примивме 6 гола. Тоа мене, искрено ми дава верба. Така да, меч по меч.

По се изгледа ни отиде Волкот месец дена (n) Неможе 5-6 меча да сврзи а да не се повреди..

If Rosicky plays in the next 3 Arsenal matches, he will be offered a new contract at Arsenal. 25 match trigger in contract.

Мислам дека автоматски му се продолжува на уште една година после 25 меча изиграно.

Не беше ова за ако изигра 50% од утакмиците предвидени за една сезона (барем така кажа коментаторот на СК) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom